KärleksbakelseIgår efter att jag varit på Junis trotsade jag kylan och tog en extra sväg förbi Coop för att köpa en liten kärleksbakelse till mig och min mor. Tyckte att jag kunde göra något lite extra gulligt för henne på alla hjärtansdag.

Idag har jag varit på utbildningmässan och även varit på gymmet och tränat! Ska nog fara på Junis ikväll och ta hand om de söta små barnen, jag tycker verkligen det är kul att leka med barnen, kanske borde det vara min framtid.

Börjar dagen med simning

Idag blev det att börja dagen med simning, grymt skönt. Har dock fortfarande massor med träningsvärk sen Fredagsträningen, men det går nog över snart. Mamma var gullig och gjorde frukost till mig när jag kom hem från simningen. Nu ska jag sätta mig och plugga svenska, har redovisning imorgon i både svenska B och C, men det kommer nog gå bra.

Melodifestivalen deltävling 2

Hos Olivia såg vi melodifestivalen, idag tävlade Brolle, the moniker, Sanna Nielsen, Christian Walz och några fler. Jag tyckte The moniker och Christian Walz var bäst, tyvärr åkte Walz ut. Men det jag tycker det var härligt att se Daniel Karlsson(The moniker) igen, har undrat vad som hänt honom efter Idol, kommer ihåg att jag tyckte han var awesome när han var med där! Synd bara att man inte kan lyssna på de låtar som har gått vidare, blev så glad av Daniels låt! 

Vem tyckte ni var bäst?

Ibland är jag ganska snäll

Idag har jag både diskat och städat hela lägenheten, mamma blev ganska förvånad när hon kom hem och jag var i full gång med att städa. Jag brukar annars bara städa mitt eget rum, plus att jag städare hela huset när mamma varit borta under ett längre tag. Men tänkt att det kunde vara skönt för henne att jag tog städningen, kan nog bli fler gånger. Idag har jag grymt mycket träningsvärk kan jag då säga, men det är skönt, känner att jag verkligen tog i igår! 

Snart ska jag bege mig till Olivia för att se på melodifestivalen :)

Träning X2

Idag var det dags att ta tag i träningen igen, nu när jag mår bättre igen. Jag steg upp klockan 7 och for och sprang 30 minuter, mycket bra start på dagen. Sen var jag i skolan, gjorde det där förbaskade samhällsprovet, vet inte alls om det gick vägen, jag lär ju se sen. Efter skolan blev det träning igen, då var det dags för marklyft och bänkpress, jag tror jag vet en tjej som kommer ha träningsvärk imorgon, men det är nice! Det som är skönt är att jag inte har tappat allt för mycket under tiden jag har haft uppehåll. På Söndag ska jag iallafall och simma, det blir skönt. Nu jäklar kör vi Beach 2011 ;)

Pluggartorsdag


Var nyss ute och fota lite, så här mycket snö har vi.

Imorgon har jag samhällsekonomiprov, det är märkligt att jag utan att plugga förstår det mesta, men ska ändå dejta boken några timmar idag. Skulle vara underbart att få ett MVG, det skulle innebära goda möjligheter för MVG i hela kursen. Ibland undrar jag varför jag inte gick samhälls, det verkar vara lite mer min grej. Igår fick jag veta att jag klarat Matte E, vilket är underbart skönt! Ny dag, nya mål!

Jag älskar verkligen min nya bloggdesign! Olivia du är verkligen kung på att göra bloggar! Kanske ett framtida yrke?

Ikväll har jag suttit och försökt planera lite mer för ett läger som UNF Norrbotten ska ha i sommar tillsammans med Norge, det kommer bli så jäkla nice det lägret, det enda jag behöver göra nu är att fixa pengar, men det ska nog inte vara så svårt. 

Nu ska jag se en serie sen ska jag sova.
Jag Ska komma i tid till skolan imorgon! Mitt mål är att lyckas komma i tid alla dagar fram till sportlovet iallafall, tror ni att jag kan klara det? Frida, Ida och Helena kan få vara domare :)

Ny bloggdesign!

Om ni inte kan se den tryck F5 på tangentbordet eller uppdatera sidan. Vad tycks?
Tack Olivia!

SkoltröttJag är nog inte bara trött med att jag inte tar mig upp ur sängen. Jag är även skoltrött, är ganska less på allt som har med skolan att göra, plus att jag hamnar efter i en massa saker eftersom jag varit sjuk så mycket, det gör inte saken bättre. Men idag har jag otroligt nog lyckats plugga en del, skrivit ca 500 ord på min engelska uppsats, sen har jag också plugga till ett psykologiprov. Skulle ha det förra veckan, men var sjuk, så då fick jag det uppskjutet 2 veckor, men ringde till läraren ikväll och fråga om jag kunde få göra det imorgon så har jag en sak mindre att tänka på. Helt otroligt nog så har jag suttit med min psykologi bok och fattat det jag läst, så jag känner mig redo för imorgon. Inte länge kvar till studenten nu, jag ska klara det här. Den 10 Juni ska jag ha min egen mössa på mig, inte längre behöva låna brorsans ;)

Gammal bild, ca 5 år gammal.

Trötter?

Jag känner mig ganska smidig idag när jag försov mig till 10.20, slutade klockan 11.15 ändå for jag till skolan. Men imorgon börjar jag 11.30, försover jag mig då så vet jag inte vad jag ska ta mig till. Imorgon blir det även att köpa en väckarklocka, jag börjar bli skrämande lik min bror på att försova mig. Kanske blir att köpa en sånn som är på bilden, eller så inte. 

Jag har länge suttit med i föreningsstyrelsen för UNF Öjebyn, men idag när vi hade årsmöte blev det ändring på det. Jag sitter inte nu länge med i någon föreningsstyrelse, jag sitter dock fortfarande kvar i distriktsstyrelsen, vilket jag kommer göra fram till den 26 mars. Anledningen till att jag inte längre sitter kvar är för att till hösten flyttar jag söder ut, närmare sagt till Göteborg, staden i mitt hjärta.
Dags för sängen

Idag har jag fått umgått med Olivia, det var så kul att få träffa henne igen. Ska dit imorgon efter skolan också, jag har typ inge skola imorgon heller, böjar 9.25 slutar 11.15, ibland är livet bra ;) Dock märkte jag precis att jag hade missat en deadline för projektarbetet med 13 minuter, vet inte hur jag ska göra för att lämna in det då heller, får prata med läraren i veckan. 

Nu ikväll har jag suttit och förberett mig för en redovisning jag ska ha imorgon, skönt att kunna prata om ett ämne som jag inte behöver ha papper till. För att mitt pluggande skulle gå lite lättare dunka jag lite partymusik ;)
Den här låten kom ganska många gånger


Jag är frisk!!

Jag är frisk nu, så får träffa Olivia!! Åh jag är så glad! har inte träffa henne på typ 3 och en halv vecka! 
Bilden är från brännbollsyran förra året! ;)

Möblerat om i rummet

Efter att bara legat hemma och varit sjuk i några dagar så blev jag ganska uttråkad idag, då det egentligen var tänk att jag skulle vara med Olivia, men för att jag var snuvig så gick inte det.. Då bestämde jag mig för att möblera om i mitt rum, lättare sagt än gjort. Var tvungen att montera isär min säng eftersom den var för stor för att kunnas vändas hel.. Sen visa det sig att skruvarna inte gick att få ut från sängen för att det var för tajt, men med hjälp från brorsan löste det sig. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, men jag är nöjd ändå :)

Före
Efter


Vad tycks?


lucesolare

RSS 2.0