PB-listan del 3!


Vollyboll

Idag har det blivit en del träning, for först och tränade innan middagen. Var ganska slut i kroppen så det gick inte så jättebra. Sen kom jag hem och åt middag, sen var tanken att jag och Jessica skulle på stan, men vi var allmänt opeppade, eller iallafall jag. Så vi valde istället att vara med på vollybollen här på skolan, det var sjukt kul och alla som var med var grymt duktiga. Det är så kul att spela med folk som är duktiga eftersom då blir det ett bättre spel och mycket roligare. Tror jag kommer ha lite blåmärken imorgon, men det var det värt!
Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova lite, gonatt!

Myskväll

Nu sitter vi med klassen och myser framför en film, vi ska se Björnbröder ;)


Dagens låt


Inte så ny, men den är otroligt bra! :)

På bussen

Just nu sitter jag på bussen, har varit på stan och träffat Robin, sen var vi några från klassen som gjorde lite uppdrag från PB-listan. Så min dag har varit väldigt trevlig :)


PB-listan del 2!

Här kommer nästa del av PB-listan!

Träning

Godmorgon!
Jag har nyss kommit hem från gymmet, det är sjukt skönt att vakna och sedan bara dra iväg till dit. För första gången har jag också bastat på gymmet, kommer börja göras mer ofta, är man finne så är man. Förra veckan fick jag även hem en one piece i posten. Att bara kunna kliva i den efter träningen var underbart.
Sånna här Lördagar gillar jag!

Bowling!

Nu är vi hemma igen. Jag klippte mig och boka även en ny tid om 2 månader, men till nästa gång ingick ansiktsbehandling, det ska bli riktigt härligt ;) Det var roligt att få bowla och få göra något utanför skolan. Vi har pratat mycket om saker som ska ge energi i klassen, detta var ett tillfälle som gav mycket energi! Självklart så vann jag också!

Mot Göteborg

Nu är jag, Daniel, Jessica och Olof påväg in till stan. Förhoppningsvis ska jag hinna klippa mig och så ska vi kolla på jackor, bäst att passa på när man har 20% rabatt på stadium.
Sen ska vi bowla med lite mer folk, det kommer bli en trevlig kväll :)


Luftens Hjältar Spelning!

Igår var en riktigt bra dag! Träningen gick otroligt bra, då jag ökade 10 kg i bänken, jag är så sjukt nöjd över mig själv! Senare på kvällen hade några i klassen gjort en hinderbana genom skolan och sen var det dags för första spelningen med Luftens Hjältar, bandet består av Achmed, Daniel, Rätt och Fel. De var sjukt bra och grymt kul att kolla på, kommer nog upp en film senare från spelningen, men här är en bild med mig och bandmedlemmarna ;)

PB-listan!

Jag och mina kära klasskamrater har en lista som vi ska göra innan vi slutar skolan i maj! Check it out!


Nästa del kommer imorgon(Fredag)!

Tillbaka i Göteborg!Praktiken i Jönköping var rolig, var kul att få se lite hur en konsulent jobbar! Blev även en nyttighets vecka, då vi typ bara åt keso. Jag kom hem i Lördags, sen har det varit fullt upp. Sen jag kom hem har vi hunnit vara på kommunfullmäktigemöte, det var lite tråkigt, jag tror jag hade tyckte det var mycket mer intressant om vi varit där en annan dag. Sen i Tisdags åkte jag till Bryssel, för att under Onsdagen vara med på EU Alcohol and Health Forum, det var intressant, men jag hade önskat mer disskussion. På kvällen var vi och träffa Jonas och tog en Våffla, mums love it!

Hem till Norrland jag ska

Detta nya liv här i Göteborg är aldrig lugnt!  I veckan har jag varit i både Skövde och Lidköping för att sprida UNF till fler unga människor, toalettdiscot var hur nice som helst! Imorgon beger jag mig hem till Norrland över helgen, ska bli roligt att få komma hem och träffa vänner och familj. Sen efter det blir det en veckas praktik med Jenny i Jönköping.lucesolare

RSS 2.0