låt på hjärnan

Jag har verkligen fått en låt på hjärnan, Frida fick mig att börjar lyssna på den...
 Tycker den är ganska rolig ^^


Jobb

Har vart en mycket trevlig helg i stockholm, träffade mycket nya och gamla vänner :) På lördan bastade vi på kvällen och självklart tog vi några simtag i vattnet också, det är faktiskt skönt att basta och ha en sjö eller älv att gå ner till..
Kom hem med tåget idag på morgonen, något jobbigt, önska att jag hade gått och lagt mig lite tidigare.. Men det var en mycket trevlig resa, fick t.o.m fotmassage av Lollo! :)
Idag på lunchen ringde dom från reklamgrejset och fråga om jag ville dela ut, självklart tar man de om man får dubbel lön, blir att dela ut till helgen och nästa helg också... Känns skönt att få in lite extra pengar! :)

Justja får ju inte glömma bort och säga att jag som är så besatt av kladdkakor har hittat det bästa cafét för mig, det ligger i gamla stan i stockholm och heter café kladdkakan! Vi var dit och fikade, jag tog en kladdkaka med krossade mariekex och nougat, MUMS! :D En av de bästa kladdkakor jag har smakat!

Nu ska jag snart sova, kanske kommer bilder sen, är lite seg på att fixa med sånt.. ska försöka lägga in bilderna när jag har tid! :)

Torsdag

Har snart gått en vecka sen jag skrev, vet inte varför jag inte har skrivit något inlägg.. har varit ganska mycket att tänka på.. Fundera på framtiden, fick veta i fredags att jag har kommit in i strömstad på teknik med inriktning sjöbefäll.. Skulle var hur kul som helst, men jag vet inte om jag pallar. Ska försöka prata med syon på måndag och höra vad hon säger.

Sen så har jag Blivit vice ordförande i Norrbotten för UNF(ungdomens nykterhetsförbund) Känns grymt bra :) Nu ska vi få ordning på de här distriktet riktigt bra!
Bor du i norrbotten och är sugen på en ipod nano, gå då med i UNF innan den sista mars så är du med och tävlar om en! :)

Du får själv välja färg ;)

Men nu måste jag plugga och sen packa lite saker, ska till stockholm över helgen, Kongress förfest med UNF! Kanske  skriver ett inlägg sen, måste ju nästan ta igen mig eftersom jag varit så lat den här vecka ;)

Party blev Mys

Sitter hos Olle just nu, vi skulle fara på WInter Pride, men tyvärr så har mitt knä fuckat helt.. ramla i trappen idag också, så det blev att ta fram kryckorna igen.. Känns som att det här aldrig kommer ta slut :/
Det är Mysigt att vara hemma hos Olle och chilla också. Snart ska vi se bride wars, hoppas den är bra.. Har velat se den ganska länge ;P

Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Känner mig duktig!

Har suttit kanske 3 timmar idag med ett engelska arbete.. Jag tyckte det var kul att lära sig ett nytt program så jag satt fixa och trixa och glömde bara bort tiden! Sen kom Jessica och Jonas hit, mycket trevligt :) Imorgon blir det att hämta ut min nya mobil hoppas jag, så då blir det väl att sitta och lära sig den.. Kommer nog ta lite tid att fatta hur en Samsung funkar..

Igår fick vi kolla i en tidning från 89 på skolan då hitta jag den här serien :)
Nalle Puh är verkligen en härlig figur :)
 

Frisör kväll!

Igår var jag på UNF(ungdomens nykterhetsförbund) som vanligt, men gjorde vi något som vi inte gjort förut, vi hade frisör kväll :)
Det var grymt kul att få sitt hår fixat och fixa olles hår, till och med killarna verkade tycka det var roande. Jonas fick håret färgat till en mörkare färg, mycket snyggt enligt mig! Jag fick håret uppsatt, mycket snyggt de också. Plattade Olivias hår sen fick hon även luggen klippt, inte av mig dock vilket nog var ganska tur! Anna fick också luggen klippt :) Det var en mycket lyckad kväll enligt mig!
Sen så var jag ju också hämtade ut mina nya glasögon, kändes väldigt konstigt att ha glasögon som man ser bra i.. Men är grymt nöjd över de köpet, måste tacka min snälla mamma! :)

Här är lite före och efter bilder från igår kväll!

                             Olivia
               
Före                                          Efter

                           Jonas

              
Före                                       Efter

                               
                           Anders
              
Före                                       Efter

                              Jag
                                           
Före                                  Efter bakifrån                   Efter framifrån

Godmorgon

Var på Elgiganten igår och skulle köpa en ny mobil, men då hade dom inte den inne så måste vänta till nästa vecka. Men jag ska i alla fall köpa en Samsung u600 i rosa :) Då har jag både mobil och kamera i rosa, måste nästan skaffa en ipod i rosa också ^^ Var inne och beställde glasögonen också, dom som är i inlägget nedanför! Det flyger fan bara iväg pengar nu, men det är sånna grejer som jag måste ha, så kan inte göra så mycket åt det.

Snart ska jag iväg till skolan och ha matteprov, första gången jag känner mig orolig för ett matteprov... Efter skolan far jag till Luleå och är där till imorgon, ska träffa pappa..

Men nu måste jag börja gå till skolan så att jag kommer i tid för en gång skull ^^

Ha en trevlig helg!

Glasögon!

Var och kollade synen idag, har fått ännu sämre syn! Känns jobbigt att den bara blir sämre och sämre hela tiden, men kan inte göra så mycke åt de.. Har haft linser nu i ca 2 år och börjar fundera på att skaffa nya glasögon också, hitta ett par bågar som jag tyckte var snygga! vad tycker du? ;) Det är ginatricot som har gjort dessa bågar :)

Grattis Olivia!

Idag fyller Olivia år, 17 gamla år! :)
Själv är man fortfarande ung! ;)

Grattis gumman! <3

Förhandsvisning Av Slumdog Millionaire

Vi fick två Biljetter till en Slumdog Millionaire av Samuels kusin, vi tänkte mest att nice att få en se en film som fått 8 oscars!
Innan filmen ska börja kommer en kvinna som jobbar på SF in och hälsar oss välkomna till förhandsvisningen av Slumdog Millionaire! Både jag och Samuel blev förvånade..
Ångrar verkligen inte att vi tog emot biljetterna från Daniel, för att se en av de bästa filmerna jag sett i mitt liv!
Filmen handlar om Jamal som vinner otroligt mycket pengar i "Who Wants To Be A Millionaire", men eftersom att han vinner så mycket pengar så tror de att han på nått sätt fuskar.. Så får man följa han i hans uppväxt!
Ska inte berätta så mycket mer än att det är en av de bästa filmerna jag sett i mitt liv, den är helt klart sevärd!
Den 6 mars har den premiär här i Sverige och då tycker jag att du ska se den!

Linköping!

Har precis ätit middag och ska snart spela tv-spel med brorsan.. Sen blir det ut och fika med johannes, jenny, david, samuel och kajsa här i Linköping sen så far vi hem till Samuel! :D



lucesolare

RSS 2.0