Lov

Känns grymt skönt att få vara ledig en vecka, har typ inge krafter alls kvar! Hoppas på att bli riktigt frisk också! :)
Tur att jag tillbringar mitt lov nere i jönköping så att jag inte blir lika sugen på att åka snowboard, för nu har jag verkligen total förbud i 3 veckor.. eftersom att de börjar tro allt mer och mer att det är värre i mitt knä..
Känns ganska tråkigt att jag inte kunde följa med mamma upp till Vittangi, har inte vart där sen i somras.. gillar inte byn så jättemycket, men vill träffa släktingar! Men får försöka ta mig dit upp någon annan helg! :)
Nu ska jag gå och packa det sista, far om en timme ungefär! :)
Kommer sakna snön när jag är där nere :P


Torsdag

Var och läste på Malins blogg igår och då gav hon mig en jättebra idé! Att skriva varje dag 3 posetiva saker som hänt under dagen, ska nog ta och börja göra de :)
Imorgon bär det av söder ut! :D är grymt peppad, tror jag kan blogga lite iallafall.. men ska ju spendera mkt tid med Samuel så! :)
Min dag började verkligen piss.. hade kemiprov som jag tror gick helt åt helvete! fattade typ ingenting.. Men sen så när jag fick veta att vi ska få sovmorgon imorgon kändes de lite bättre. Sen vart det och träna och då blev jag lite gladare, sen gick spanska lektionen ovanligt bra! Och nu kan jag alla spanska glosor och det känns som att provet imorgon kommer gå bra! :)
tog en liten rolig bild i helgen! Visste inte att de fanns så stora burkar med majs?:O


Men nu ska jag fortsätta plugga lite spanska och sen fixa till lite i rummet! :) Sen blir det att vara med olle ikväll! :)

fettisdag

Sitter i skolan nu och bara är glad, känner att jag kommer lyckas i veckan med alla prov och så.
Jag och Frida fick precis veta att vi ska skriva om jamaica på engelskan, grymt nice!  Vi har nästan redan alla fakta så det kommer bli asbra! :)
Blir att plugga ganska mkt i kväll men hoppas också på att mamma har köpt hem semlor, är grymt sugen! :)
Men nu ska jag var en duktig flicka och jobba med engelskan! ^^

lite blöt..

Har precis vart och hjälpt till att bära ner varmvatten till duscharna.. mycket konstiga duschar, ibland finns det varmvatten och ibland inte.. Vägen ner till duscharna var inte precis den lättaste en massa trappor och en massa snö^^ Så nu är jag helt blöt om fötterna och benen upp till knäna..
Idag har jag inte gjort mkt alls, bara spelat Wii och pratar med Samuel! :) Känns nice att bara ta det lite lugnt och så..
Snart ska vi börja med maten, Tacos!! Mums! äter typ alltid tacos när man är på unf grejer, me like.. Kan det vara för att jag typ älskar tacos :D

Fredag

Snart ska jag fara upp till svanstein, får se vad det är för roligt folk som kommer :) Kommer iallafall träffa Mattias som var med på julkursen :) Tycker det är gode så irri att man hela tiden tror att man har glömt nått när man ska fara iväg...
Idag har jag vart hos sjukgymnasten också, jag var mycket bättre i knät än vad hon hade väntat sig, så nu blir det verkligen träning så att jag snart kan få åka snowboard igen! :D
Får se om jag kan blogga nått i helgen, tror att jag kommer få låna jonas dator :)
Lite synd att jag missar festen som skulle vara för gamla klassen idag, men hoppas dom har roligt iallafall :D

Ha en trevlig kväll :)

Torsdag

Jippie, har läst klart det jag var tvungen att läsa till imorgon trodde aldrig jag skulle orka läsa allt! Det skulle gått mycket lättare om det var en bok som var lite mindre konstig.. Men den börjar nästan bli bra nu så, ska försöka läsa de sista sidorna i helgen när de andra är i backen och åker! Ska vara ledare på ett läger, men kan ju tyvärr inte åka snowboard så får sova, läsa böcker och spela wii medans de andra är i backen!
Känns konstigt att ha en snowboard liggandes i hallen när man inte själv ska använda den.. Men jag är schysst och lånar ut den till Lollo så att hon slipper hyra en snowboard! Kan ske inte den bästa brädan men vafan ^^
Får se vad sjukgymnasten säger imorgon om mitt knä, jag tror jag kommer kunna börja träna med maskiner nu! :)

Men nu måste jag packa lite så jag slipper göra allt det imorgon! :)

I Taket Lyser Stjärnorna

"Var inte den här Svensk" tänkte jag i mitt huve när filmen började. Tittade först på Olivia på min vänstra sida och sen på Frida på min högra, de verkade inte tänka samma sak som jag! Så jag fortsatte att kolla rakt fram, men det gick två sekunder innan jag tittade på dem igen, när jag såg på Frida så såg jag att hon inte heller tyckte att det här stämde.
 - Är det här verkligen rätt film? viskade jag till Frida
- Näe, det här är ju en annan film som går på bio just nu! Viskade Frida tillbaka
Olivia satt fortfarande och tittade på bioduken. Medans jag och Frida rotade fram biljetten och titta om vi verkligen var i rätt salong, det var vi helt klart. Det lite roliga var att det verkade bara vara vi tre som reagera på att vi inte såg rätt film....
- Ursäkta oss, fel film! ropar han som fixar med filmerna!
Efter 5-10 minuters väntan börjar äntligen rätt film, "I Taket Lyser Stjärnorna".
Den handlar om Jenna som har en mamma som har cancer och måste flytta in hos sin mormor. Hon byter börjar hänga med en av de mer coolare tjejerna och börjar också festa.
Jag tyckte verkligen om den här filmen, den kunde vart lite bättre men enligt mig så var den ändå sevärd! :)
Man fattar inte hur snabbt saker och ting kan ändras i ens liv. Det kom till och med en tår ner för min kind, satt där och tänkte att jag inte skulle gråta men det funkade inte riktigt.

Jag tycker verkligen DU ska se den!


Söndag

Vaknade upp hemma hos Olle imorse, shit vad jag vaknar tidigt alltså.. Kl 09.00 vakna jag första gången sen somna jag inte riktigt om.. jag vill gärna sova mycket längre men det går inte eftersom jag har någon väckarklocka i mig typ.. Fick en jättefin alla hjärtansdag present av Olle! :)


Sen vart det att fara hem och hmm.. plugga? Nja inte precis.. det går aldrig bra för mig att plugga :S Men har då nu läst igenom det jag har till svenska provet på tisdag, nu har jag bara två böcker att läsa.. en på engelska och en på svenska.. får göra det sen ikväll...
Ska och se I taket lyser stjärnorna med Olle och Frida ikväll! :)
Tog och unna mig lite ansiktsmask och hårinpackning innan middagen också, det var grymt skönt! Men vet inte om det var nå farliga grejer eftersom att jag köpte det när jag var i skottland... vet ju aldrig vad som kan vara i!
Jag har också märkt att jag kanske borde ta och färga mitt hår snart igen, men jag vet inte om jag ska göra det ljusare eller mörkare? Brukar ju typ alltid färga det brunsvart! :)

Justja måste berätta en sak också! Är stolt över min mamma, det visa sig att jag påverkar henne! Hon hade bakat en kladdkaka igår när jag var borta! :D


Ha det bra!
Puss o Kram!

Ny design!

Tack Olle för den nya designen! ;D Me Like

Vad tycker du om den? ;)

Alla hjärtans dag! :)

Sitter och väntar på att mamma kommer hem så att jag kan dra till Olle sen :)
Känner mig ganska stolt, datorn här hemma var avstäng hela dan igår! Jag är ju typ datanörd så! Men jag gick faktiskt och la mig vid halv nio igår.. Bäst att försöka bli helt frisk! Lyckades hålla mig borta från att ha otur igår också! :)
Igår var jag till syon också, ska söka till strömstad(norr om gbg) i tvåan, till sjöbefälsinriktning. Eftersom att jag väldigt gärna vill bli kustbevakare! Tror inte det är så stor chans att jag kommer in eftersom det finns bara 24 platser, men det är då bättre att försöka! Annars kommer jag gå resten av min gymnasietid här i Piteå med inriktning miljövetenskap, inte helt fel det heller!

Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag! :)


Fick en jättefin ros av Samuel igår också! <3

Kär! :)

Asså det är sjuk, hur jag kan tycka om en person så mycket som jag tycker om Samuel just nu, om man tänker på hur kort tid vi har känt varandra. Jag brukar oftast, som alla i min närhet vet.. vara väldigt dålig på förhållanden.. Liksom mitt längsta är 3 veckor. Men det är nog mycket för att jag aldrig trott på kärlek, jag har inte riktigt sett det som en bra grej, sen så är det mycket eftersom att jag inte hittat rätt kille. Och nu när jag hittar rätt kille, så bor han liksom 117 mil härifrån :/ det känns ganska tungt, men jag tror det kan funka! Det känns skönt att vissa stöttar mig i det iallafall och tror det kan funka, för det är faktiskt väldigt viktigt!

Men jag har nu börjat se det posetiva i kärlek, tack vare dig! <3

Tröttsam helg!

Har vart full gång hela helg! har varit lite jobbigt men också kul :) har ätit ganska mycket kladdkaka, mums! ;) Sen så har vi gjort lite galna saker ^^ Det blev asmycket mat över idag också, så jag, Linnea och Kajsa har tagit hem lite var. och sen så ska vi äta middag tillsammans på tisdag! :)
Har inte sovit spec mycket inatt men jag är ändå inte trött, vilket jag är väldigt förvånad över ^^ Jag som är trött hela tiden annars så, men ska inte klaga nu när jag väl är pigg! :)

Fick världens konstigaste tanke precis efter jag hade duschat tidigare idag, jag börja tänka på när jag var liten. Då tyckte jag och mina två bröder att min mamma skulle skaffa sig en ny kille(mina föräldrar är skilda sen jag var 5 år). Varje gång vi sa det till mamma så frågade hon hur han skulle vara... Jag minns att jag alltid sa att han skulle kunna läsa sagor och ha en hund, mina brorsor tyckte han kunde vara bra på datorer.... Skulle vara ganska kul om hon hade utgått från det. Jag saknar faktiskt tiden med att vara liten, kunna göra(nästan) vad man vill, inte behöva bry sig om nå jobbiga saker, bara ha det lätt helt enkelt! Just nu är saknaden efter brorsorna väldigt stor. Undrar när nästan gång är vi kommer vara alla 3 tillsammans och göra någonting. Får träffa båda ganska snart iallafall, Jakob kommer hem nästa onsdag och jag far till David lördag vecka 9 :)

Men nu ska jag be Samuel ringa mig! ;) bilder från helgen kommer kanske sen! :)

Stressad!

Okej, nu tror jag att jag har gjort allt som jag ska.. har sprungit runt i huset som jag vet inte vad och bara försökt hitta allt.. sen ligger ju alltid grejer precis framför näsan på en..  Ska iväg till Öjebyn om ett tag, vet inte när de kommer och hämtar mig.. men snart borde de ändå komma.. Ska vara där och vara ledare på en unf helg ;) ska vara kamratstöd och hälsa.. shit det är jag som ska hålla i en kurs imorgon och jag har förberett mig nått. Aja får sitta uppe inatt och fixa det med andra Linnea! :)
Kommer nog bli en nice helg men känner mig bara stressad just nu! :P
Hade Prov i engelska idag också, har inte orkat plugga så mycket eftersom jag har varit sjuk. men G hoppas jag på iallafall :) har en massa grejer jag måste göra på söndag sen när jag kommer hem, hoppas bara att jag orkar då..
kom på att jag kanske ska lägga upp en ego bild jag som är så jävla ego XD

Så här har ni en ^^

Ni får ha en underbar helg! ;)

Sjuk, igen...

jag måste verkligen sluta med att bli sjuk! Det började att jag vakna med att jag knappt kunde andas(hade så mkt slem i halsen).. men jag gick upp och duscha och for till skolan, var i skolan 30 minuter sen for jag hem igen.. insåg att jag inte orkade. Så jag har legat och sovit hela dagen, eller halv sovit! Som sagt så har jag verkligen inte tid med att vara sjuk, men kan inte göra så mycket åt det. Ska försöka gå till skolan imorgon iallafall, om jag nu inte mår ännu sämre.

Nu hade jag tänkt försöka plugga lite engelska eftersom vi har prov på fredag!

Saknar Samuel hur mycket som helst! Men nu är det inte ens fyra veckor kvar tills jag får träffa honom! ;)
Saknar Johannes också, hoppas jag kan träffa han på lovet också!
varför ska underbara personer bo så långt bort?


Hoppas ni håller er friska iallafall, ha en fortsatt trevlig kväll :)

Hemma igen!

Jag vill bara tillbaka, det var en underbar helg!
För er som inte vet har jag varit i stockholm i helgen med lite kompisar, det var hur mysigt som helst! Hade inte träffat dem sen 28 dec, och bara när man kommer in i hallen bli på hoppad av underbara människor! Kommer nog gråta lite ikväll innan jag somnar eftersom att saknaden redan är så stor! Varför ska en helg gå så snabbt, önska att jag skulle fått vara där en vecka eller nått!
Längtar tills jag får fara till min pöjk under sportlovet! Får träffa Johannes och kanske Stina då också! :D
Skulle vara nice att bo lite längre ner i Sverige, men ändå inte.. Skulle inte klara mig med en vinter som består av slask och ingen kyla!  Men att ha lite närmare till de i södra sverige skulle inte heller vara helt fel!

Försöker lägga in lite bilder på facebook just nu från helgen, men det barkar typ totalt! Får se om jag hinner fixa det ikväll!
Imorgon är det skola igen.. blir en jobbig vecka tror jag! Men ska göra mitt bästa!  :)

Det är helt underbart att vara kär! :)

Ha det bra!


lucesolare

RSS 2.0