Grattis Saade!

Har nyss kommit hem från Olivia där vi såg Eurovison song contest. Tycker Saade gjorde det bra, fattar dock inte hur azerbajdzjan kunde vinna. Men det var ju trevligt för dem. Min röst gick till vårt grannland finland, jag tyckte om låten, kanske inte den bästa men ändå bra.

Vem tycker ni skulle vunnit Eurovision song contest?

Det tog bara ca 8 år

Idag har jag för första gången sett Pirates of the Caribbean: Svarta pärlans förbannelse. Alltså den första av filmerna. Nu har jag bara kvar att se de andra två och den fjärde filmen kommer ju ut i veckan så då blir det tre stycken till jag ska se. Men jag tyckte den var riktigt bra så jag tror jag ska se de andra filmerna också inom en snar framtid. Nu ska jag krypa ner i sängen, gonatt!

Fredag

Skönt när man börjar skolan klockan 1, det gjorde att jag kunde gå på stan innan jag började skolan. Jag och Olivia köpte en present till Maria som vi ska och gratta ikväll ;) Sedan köpte jag även en grej till Iphonen så jag kan ha den runt armen när jag är ute och springer, men nu har jag ett nytt problem... Mina hörlurar är borta, asså jag städa igår och börjar bli lite rädd att de råkade åka med i soporna :/

Slutet är nära

Det börjar verkligen kännas att studenten är nära nu! Jag har börjat få tillbaka mitt liv, sitter inte fast med plugg hela dagarna. Det jag har kvar nu är två redovisningar och ett prov, sen är det över! Visst jag kunde ha jobbat lite mer och fått lite bättre betyg, men jag är ändå nöjd över min prestation. Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp om 6 timmar, min plan är att hinna fara ut och springa innan skolan imorgon.
Foto: Från Brysselresan, taget av Amanda Ylipää

Kan inte skylla på nått

Oj, jag är inte bra på det här med att blogga.. Senast jag skrev nått så skulle jag till London, så blev inte fallet. Men jag har gjort massa annat istället!  Under påsklovet begav jag mig ut på roadtrip runt om i Sverige, det var så otroligt kul. London hade nog också varit kul, men det kommer fler chanser. Nu senaste helgen tillbringade jag i Bryssel, en underbar stad! Belgiska Våfflor i mitt hjärta <3


lucesolare

RSS 2.0