Dags att bege sig hem.

Jag har nu varit upp i Pite i nästan en vecka, det känns faktiskt lite tråkigt att åka tillbaka till Göteborg. Jag har sagt en del gånger att jag inte saknar Pite så mycket och jag tycker det inte är märkvärdigt att komma hit. Den här gången har jag tyckt det har varit jätteskönt att vara hemma här en vecka och jag behövde verkligen det här. Min plan var att typ sova och inte göra så mycket annat, men jag har vaknat tidigt varje morgon. Nästan varje dag har börjat lugnt och sen har det varit full fart! Jag har hunnit umgås mycket med mina vänner här uppe och det är så skönt att få träffa dem igen. Jag hoppas det inte dröjer lika länge tills jag kommer tillbaka nästa gång. 


 

Snart så

På något sätt känns det som att det var evigheter sen, på något sätt känns det som att det var igår. Som att det var igår jag var hemma, det stället som jag alltid kommer kalla hem. Jag har två hem, Göteborg där jag bor, sen är det Piteå där jag fått växa upp och verkligen satt min grund för livet. Det som kommer ge känslan av att det var evigheter sen är det yttre förändringarna, medans de inre kommer kännas som igår. Det kommer vara så naturligt för mig att få krama om Heidi, det kommer verkligen kännas som att det var igår. Jag är verkligen glad att jag få ha som en vän som dig i mitt liv, som det verkligen inte är någon skillnad med när vi ses. Det är sjukt, för när jag sitter och skriver det här faller en tår av lycka, en lycka som är med ord så svår att beskriva. Heidi tack för att du alltid finns där för mig och jag älskar dig kusinvitamin. 

 

Klättertisdag

Tisdagar innebär klättring för min del! Vi brukar vara ett gäng som hänger på klätterdomen här i Göteborg på tisdagskvällarna. Det gick ändå hyfsat för mig idag, men bättre kan jag, hoppas verkligen jag hinner klättra något innan jag drar till Pite på söndag. 

Vi fick ett härligt besked idag till vår klättergrupp som består av nyktra klättrare, vi fick beviljat en ansökan så nu kan vi börja köpa in utrustning till föreningen och göra olika klätteraktiviteter. Jag älskar verkligen att vara medlem i UNF och en del av IOGT-NTO rörelsen, så fina människor, så mycket nykterhet och så mycket jag nog aldrig annars skulle gjort. 
 
 
 
 
 

regnet faller ner

Vaknar till att jag hör regnet öser ner där ute. Jag älskar verkligen Göteborg, men allt detta regn gör mig ganska less.. Sånna här dagar skulle jag gärna ligga under en filt i soffan, men det går tyvärr inte. Men jag väljer att hålla humöret upp genom att ta på mig min färgglada topp jag köpte här om dagen! :)

 

Mitt Café

Idag när jag var ute och gick omkring i fina Göteborg så hittade Cafe Linnea, tyvärr var det stängt så jag kunde inte ta mig en kopp te. Jag ska svänga förbi där någon annan dag när jag är ledig, när det är ett så bra namn och det är rättvisemärkt så kan det inte bli annat än bra! 
 

 
 
 

Godmorgon

Jag hade gärna legat kvar i sängen lite till, men samtidigt vet jag att det här egentligen inte alls är så tidigt. Men dagen blir något bättre när jag för börja med en god frukost. Gröt med hallon och mandelsmör, nypressad grapefrukt och ett stekägg med lite skinka. Jag borde nog göra en ny kategori som heter mat, för jag älskar verkligen mat!

Lax och rotfrukter

Har precis ätit upp min middag. Jag glömmer typ bort att äta så därför blir mina middagar ganska ofta väldigt sena. Då jag själv ofta tycker det är försent att laga middag så brukar det ganska ofta bli gröt eller fil, inte speciellt bra att äta det till middag varje dag. Idag kunde jag inte heller ta den enkla lösningen, då laxen var tagen ur frysen. Jag är glad att den låg där och jag fick mig en ordentlig middag. Mästerkocken i mig verkade vara framme, okej det var inte så avancerat men det blev hur gott som helst.  
 
 
 
 

Ny design!

För första gången har jag nästa helt själv fixat min blogg! Olivia fick utstå en del frågor, men annars lyckades jag fixa ny header och så själv. Vad tycks?

En dag med inga planer

Det har kliat i fingrarna, tankarna har gått fram och tillbaka om jag ska börja skriva på bloggen igen. Nu har jag kanske bestämt mig, eller jag har bestämt mig, men hur länge det håller får vi väl se. Jag ska börja blogga igen, för min egen skull, jag kan tycka det är skönt att skriva ner det jag tänker på och dela med mig på något sätt om vad jag gjort under dagen, mina tankar, bilder, ja lite allt möjligt. 
 
Här om dagen valde jag att börja använda min systemkamera igen, den har legat minst ett halvår, då senaste bilderna jag hittade var från sommarens kongress. Men nu har den använt något mer flitigt och idag har den fått hänga med på mina äventyr. Jag har haft en ledig dag och jag hade inga planer från början, jag har verkligen tagit dagen som den kommit, väldigt skönt. Det är inte jättevanligt att mina dagar inte har några planer och jag har lite problem med att inte ha planer. Men det visade sig verkligen kunna bli en lyckad dag! Jag åkte in till stan vid lunch och kom hem nu vid tio på kvällen, det trodde jag inte när jag åkte in. Men det har varit en bra dag och det var precis vad jag behövde. Här får ni liter bilder från dagen.  
Tack och godnatt! 
 
 


lucesolare

RSS 2.0