12462 steg

Träning har blivit en viktig del i min vardag. Jag har precis kommit hem efter ett härligt pass på gymet med Jennie!
Idag startade vi även en tävling mellan mig, Jennie och Jenny. Alla tre har lyckats skaffa sig en stegräknare så vi har en tävling om vem som kan gå flest steg på en månad. Hittills har jag gått 12462 steg och så mycket mer än det kommer det nog inte att bli idag då min enda plan är att gå ner till köket och göra en smoothie!

Tisdags morgon

Ajdå, jag misslyckades direkt, men jag glömde totalt bort att ladda upp ett inlägg igår kväll, jag var så jäkla trött. Men jag är upp tidigt istället, så då får jag väl ägna lite tid till bloggen. Anledningen till att jag är uppe tidigare än vanligt är för att jag måste göra klart ett skolarbete om subkulturen Thrasher, tyvärr så går det inte så bra, eftersom jag inte hittar någon fakta om ämnet. Jag är ju så smart och väljer och åka in till stan istället för att försöka göra klart det, men jag trodde inte det skulle ta så lång tid. Men på stan htita jag iallafall två av byxorna som ni ser nedan, de svarta köpte jag i Lördags, så nu har jag då byxor så att det räcker! 

Ett försök till nystart!

Jag har varit otroligt dålig på att uppdatera och jag har under de senaste dagarna funderat på om jag ska börja skriva igen. Nu har jag bestämt mig, jag ska verkligen göra ett helt hjärtat försök för att få den här bloggen levande igen(om den nu någonsin har varit det). Kommer det ett inlägg imorgon så är det ett bevis på framgång!


lucesolare

RSS 2.0