Vadå första veckan?!?

Inför min sockerfria månad har alla sagt att den första veckan är svårast. va?! Nej! Vecka nr två är sjukt mycket jobbigare. Men en sak som är säkert är att jag inte kommer ge upp! Det är väldigt hälsosamt för mig och jag känner mig faktiskt piggare! :)
 
Efter att jag slutade med min vegetariska månad så har jag ätit kött två gånger, på ett sätt är det gott, men samtidigt så är det ganska äckligt. Bacon gick verkligen inte att äta för mig, medan hamburgare och kebab gick bättre. Hamburgaren var god, fast samtidigt vet jag inte om det hade varit lika gott med en veggieburgare i det tillfället. 
 
Jag kommer inte uppdatera min blogg speciellt mycket inom den närmaste tiden, då jag jobbar nästan varje dag och har andra saker som också måste tas tag i. Får se hur mycket det blir, men jag tror inte att jag kommer orka. Jag vill att min blogg ska vara något som ger mig energi istället för att ta. Just nu ger det, men de senaste dagarna har det känt som att det mest tar. Så jag bloggar när det ger mig energi! 

En mer nyttig Linnea

Det går relativt okej med att vara utan socker. Jag tror det är helt klart en fördel att jag jobbar så mycket, annars skulle jag haft mer tid för att äta sötsaker. Min räddning har blivit jordgubbar och bananer, så jäkla gott!  Men dagens middag blev väldigt nyttig. Den besto av ägg, keso, champinjoner, paprika, morot och fetaost. Lätt att fixa och väldigt gott! 

En riktig utmaning

Det har inte ens gått en dag och mitt sug efter socker är så otroligt stort. Det är läskigt att jag inte har märkt det tidigare, vilket stort beroende av socker jag har. Men det ska det bli ändring på, om en månad ska jag inte känna suget efter godis och fika m.m. Förhoppningsvis iallafall. 
 
En sak som är bra är att jag skriver om det på bloggen, det gör att jag kommer kämpa hela vägen, istället för att efter någon dag ge upp! Jag tror på att denna utmaning kommer vara svår och samtidigt ge mig en bättre hälsa!  
 
Har du något tips på hur jag ska minska mitt sötsug?


lucesolare

RSS 2.0