Framtiden

Idag har jag varit på LTU med skolan, insåg snabbt att jag inte hörde hemma där. Jag kan inte tänka mig att plugga bara 5 mil från Piteå, jag vill längre bort. Jag har bestämt mig att söka till Göteborg nästa höst, och tanken är att jag ska söka projektbildaren på Wendelsbergs folkhögskola (de som är på bilden) :) Om de skulle vara så att den utbildningen inte blir av, så tror jag att jag ska försöka hitta nån högskola där man kan utbilda sig till typ snowboardinstruktör eller nått där man får åka mycket snowboard iallafall ;)

Jag vill träna!

Drömde sjukt mycket inatt, och det blev så fel när mamma kom och väckte mig imorse, just eftersom jag drömt om henne. Idag har jag inte gjort så mycket, varit i skolan, taigt massa prover hos läkaren, sen var min tanke att dra en sväng till LF och träna, men huvudvärk och trötthet satte stopp för det :(
Men Ida, på onsdag då jävlar ska jag träna, hur dåligt jag än mår!!
Senast jag träna var minst 2 veckor sedan, och just nu känner jag bara hur skönt det skulle vara att få biffa upp sig lite ;)

Nu orkar jag inte tänka nå mer..

Har precis gjort klart högskoleprovet, ojojoj vad jag är slut i huvudet! Snart får man veta resultatet, tror inte det blev så jättebra, de kanske kommer ut här sen. Är det någon mer som gjort högskoleprovet idag? ;)

Going craaaazybananas!

Jag är lite galen just nu som ni ser på bilden. Orkar it med att vara sjuk längre! Vill orka hitta på nåt kul och it bara ligga i sängen och ruttna. Ida är iaf här just nu och är craazy som vanligt, hon skrattar åt alla mina tusen egopics jag har på min dator :p
Hörreni nu taggar vi högskoleprovet på lördag, tjihoo! :D 2,0 är mitt mål...not xD
Ida satsar på att ta sig igenom dagen utan blodsockerfall, hon tar med sig godis in case of emergency ;)

Samhället är fyllt av normer

Det finns hur mycket normer som helst. En stor norm som jag bryter mot är normen kring alkohol. Normen är att man ska dricka alkohol, frågan är inte om man ska börja dricka, utan den är när man ska börja dricka.
Igår när jag var på centralstationen i Stockholm, såg jag en kille sitta och sticka. Jag blev väldigt förvånad först, men sen tänkte jag fan vilken cool kille. Han vågade bryta mot normen, i vårt samhälle är det inte så att killar stickar, det är snarare farmor som gör det.. Han sket i vad folk tyckte, han gjorde det han kände för att göra!
Jag tycker fler ska våga bryta mot de normer som finns i vårt samhälle!


lucesolare

RSS 2.0