Vilken färg?

Snart är det dags att färga håret igen, måste bara bestämma vilken färg. Vad tycker ni?Detta är färger som jag haft tidigare, tänkte någon av dom. Eller har du ett bättre förslag?

Skriv en kommentar om vilken färg ni tycker jag ska ha :)

Canon eos 1000D

Det gick väldigt fort, fick lön igår och nu har jag köpt en systemkamera, och i helgen blir det en ny dator också :) 
Ni kan ju gissa vad jag har gjort ikväll, haha.. Blev inte helt nöjd med bilderna, men blir nog mer fotande i helgen. Här kommer lite bilder som jag tagit idag! :)
(jag orkar inte redigera bilderna nu.. jobbigt att göra sånt på bärbara datorn)en dag avklarad

Så nu har man varit sin första dag i skolan, inte så många kvar nu. Kändes ganksa onödigt dock att gå dit, men bra med mjukstart iallafall. haha, tycker jag börjar terminen bra ska skolka första lektionen imorgon.. orkar verkligen inte.. haha, nä men det är en lektion som jag inte ska ha egentligen så då tycker jag inte det är så nödvändigt att gå dit. Skulle jag ändå vara tvungen att ha den sen så skulle jag typ hoppa av skolan, så nu kanske ni fattar hur mycket jag hatar FYSIK! 

Ikväll har jag varit med Ida, vi såg på fångarna på fortet och Time out. Fyfan vad bra det var!
Bilden är från igår, när vi hade våran sista kväll i friheten ;)

Lite bilder från KretaOrkar inte lägga upp nåh fler bilder, ni får nöja er med det här ;)

Hemma

Visst jag kom hem för 2 dagar sen, men har inte orkat uppdater.. Så nu gör jag det. Ska ut och övningsköra med mamma nu, sen ska jag fixa lite bilder från semestern som jag kan lägga upp här. Kreta var så underbart härligt. Varmt och skönt, skulle nog kunnat stanna några dagar till ;)

Nya skorNu har jag köpt ett till par skor! Eller morfar köpte dem åt mig, i love them :) Har ju hunnit shoppa lite mer också, en tröja, ett linne och en tunika/skjorta.

Nu ska jag vara lite social med mamma, morfar och Sally!

Gonatt!


Karlstad

Just nu befinner jag mig i Karlstad hos min morfar. kom hit idag, har varit hos brorsan i Linköping innan och innan det var det Stockholm.

När jag kommer hem från resan kommer jag bjuda på en massa bilder från resan, men just nu är det lite svårt.

Nu  ska jag börja gå och lägga mig, sov gott! :)

PDOL-helgen

Jag har ganska nyss vaknat, om 3 timmar ska jag jobba. Det är skönt att jag inte började tidigt idag som jag gjorde igår. Blev lite mer sömn denna natt. Men PDOL har varit trevligt, fast jag är ändå besviken.. Tycker det har varit roligare förut. Lars Winnerbäck var nog favoriten i helgen.

FREDAG
Maria & Heidi


Jag & Maria

Salem al fakir

Lars Winnerbäck

Heidi


LÖRDAG
Outfit Lördag

Stolen deer

Kent

Konfetti under Kent

En karusellbild får avsluta det här :)


lucesolare

RSS 2.0