En Krona Lappen i Härryda-posten

Mitt projektarbete var med i tidningen idag! Läs artikeln här

Inredningsyra!

Idag har jag och Jenny tillbringat en stor del av dagen på stan för att hitta grejer till lägenheten. Vi har hittat soffan som vi ska ha och jag blev även sugen på att köpa en säng, men får se om det blir den eller kanske en annan. Men det är kul att vi om 2 veckor har våran egen lägenhet som vi ska inreda tillsammans, jag är sjukt peppad! Sen köpte jag även en klänning och ett par träningsskor, kanske kommer upp bild på det senare, men nu ska jag sova, så jag är pigg och glad för körsång imorgon bitti!

Intervju med tidningen!

Idag har jag, daniel, Hanna och Olof haft intervju med härryda posten för vårt projekt En Krona Lappen! Det kändes som att intervjuen gick bra och på onsdag får vi se resultatet! :)
Vi passade även på att sätta upp post-it lappar lite över allt för att få lite bra bilder!

Lördag!

Det är så tomt, det är nästan ingen hemma här på slottet. Lite tråkigt men det finns också en fördel, jag kan lyssna på hög musik utan att någon klagar. Det ger mig en lycka i kroppen, detta är en bra dag! Började den med ett pass på gymmet med Jennie och ikväll blir det troligtvis utgång med Anton och hans polar. Är så jäkla sugen på att dansa!
Ville ha en bild i inlägget, hitta den här som Olivia gjorde när hon var här, måste bara säga att den utgången var så sjukt nice! Olivia kom hit och festa med oss ikväll! :D

Fredag den trettonde

Oturs dagen som många säger. Jag försöker komma på om jag har haft otur idag, men det enda jag kommer på är att jag glömde mina hörlurar på tåget.  Annars har jag haft en otroligt bra dag.
Det började med att mitt tåg var 5 minuter tidigt in på stationen, inte ofta det händer nu för tiden! Sen har jag träffat tre personer idag som jag vanligtvis inte träffar så ofta. Mitt brytningsfel har försvunnit på ena ögat. Jag har haft en trevlig kväll med Jennie och Ida. Plus att jag nu har bloggat två gånger idag. Jag förstår inte riktigt varför alla tycker detta är en oturs dag ;)
Har du haft någon otur idag?

En Krona Lappen

Jag och tre av mina vänner driver projektet En Krona Lappen. Vi kommer den 19 April ha en manifestion i Nordstan Göteborg, för att uppmärksamma människor på att det är 385 000 barn i Sverige som lever i risk och missbruksmiljö. För varje krona som skänks kommer vi då sätta upp en post-it lapp som symboliserar varje barn. Pengarna kommer gå till verksamhet för barn som lever i dessa miljöer.
Kanske har du ett företag som vill skänka pengar eller så kanske vill du som privatperson skänka en slant, antingen kan du göra det via vår hemsida eller komma till Nordstan den 19 April!


lucesolare

RSS 2.0