Myggbett

Jag har precis kommit hem från Ida, vi har hunnit spela vollyboll, ätit kladdkaka och badat i poolen. Mycket trevligt. Vi fick även smaka någon alkoholfri öl eller liknande som hon köpt i spanien, väldigt speciell smak men god.
Tidigare idag var jag hos läkaren också, det sa att jag var för överrörlig och då behövs mer muskler i ryggen, därför ska jag ringa till sjukgymnasten imorgon, så att jag får ett bra träningsschema. Nu jäklar ska den här ryggen bli bra.
Idag har jag även lånat alla säsonger av SATC av Ida, så det blir att ligga och se det nu :)
Gonatt gott folk!

Sommarkänslor

Det är strålande sol ut, men det är fortfarande inte så jättevarmt. Det är kalla vindar. Jag har faktiskt varit ute och åkt inlines, men det gör helvetes ont i ryggen. Ska till läkaren senare idag och se om det kan hitta nåh fel på min rygg, hon jag prata med när jag ringde och bokade tid tyckte nästan jag kanske borde röntga ryggen. Vi får se vad läkaren säger idag.
Just nu sitter jag och äter aprikoskräm för att få lite mer sommarkänsla ;)

Vad tycker du ger sommarkänslor?

Finns det filmer man "måste" se innan man dör?

Jag ser väldigt mycket film, eller rättare sagt det går i perioder då jag ser väldigt mycket film. Men ändå har jag inte sett filmerna som enligt vissa man måste ha sett innan man dör. När jag säger att jag inte sett tex sagan om ringen så tittar vissa på mig som att jag kommer från en annan planet. 
Här är några filmer som jag uppfattar är filmer "måste" sett:
Alla Harry Potter filmer
Star wars filmerna
Sagan om ringen filmerna
Titanic
The notebook
Forrest gump
Pirates of the Caribbean 1-3
Spiderman (känns inte lika viktig som de andra, men fortfarande en sådan som man ska ha sett)

Jag har ju faktiskt sett några av dessa filmer. De fyra första Harry Potter filmerna, Titanic, The notebook, Forest Gump, och i helgen såg jag en del av Spiderman. 
Har faktiskt lite som mål i sommar att se alla Pirates of the Caribbean filmerna och även sagan om ringen filmerna. Star Wars har jag sett lite av, men det känns inte alls som någon film för mig. 
Det finns tre filmer till jag gärna vill se i sommar, inga "måste" filmer. Det är Twilight(eclipse), letters to Juliet och The last song. 

Har du någon film som du tycker är en film man "måste" se innan man dör?

Hundvalpar kan inte vara annat än söta


Har precis kommit hem efter att ha varit och titta på valpar. Dom var 5 veckor gamla. Så otroligt söta valpar, och den som är på bilden somnade i min famn precis innan vi skulle sätta tillbaka henne i hundgården. 
Nu ska jag ta och gå och diska undan disken så att min kära mor slipper göra det.

Utlands resa på G

Har precis varit på ICA och hämta mitt schema för hur jag ska jobba. Känner mig väldigt nöjd med mitt schema. Det som är ännu bättre att jag och mamma kan boka våran resa nu när vi vet hur jag jobbar. Vi vet inte riktigt var i Europa vi ska fara. Vi har prata om Kreta, Portugal, Montenegro. Men vi får väl se vilket som passar bäst i tid och så.
Har du något förslag på vart man kan åka?

Här är lite bilder från tidigare utlands resor

Karpathos september 2007


En restaurang på Karpathos som jag helt klart rekommenderar.  


Glasgow november 2008


Glasgow november 2008


Tjeckien julen 2008


Tjeckien julen 2008


Tjeckien julen 2008


Italien Julen 2009


Italien julen 2009regnig söndag

Helgen har tillbringats i Luleå med min kära kusin Heidi! Vi har hunnit åka inlines, cyklat, varit på stan, färgat håret och ätit god mat. Har haft en riktigt bra helg, synd att det gick så fort bara. Tyvärr var inte kameran framme så mycket i helgen, men jag tänkt att jag kunde visa hur det blev när jag färga håret, ville blir lite ljushårig, ljusbrun. Men det var lite svårt eftersom jag hade rött hår innan, så det blev mörkbrunt, det röda syns fortfarande igenom lite. Blev också av med ut växten. Även om det inte blev som jag tänkt så är jag nöjd.
Före
Efter


Vad tycker du?

Nu har man...

... Sommarlov! Jag kan faktiskt säga det nu, eftersom jag tömt skåpet och ska inte tillbaka nåh mer till skolan innan lovet. Klassdag på torsdag men det räknas inte riktigt som skola enligt mig. Så himla skönt att inte behöva bry sig om prov, inlämningar m.m under ett tag. Var även en sväng och hälsade på denna söting. Hon ska få byta hem, eftersom hon inte är en så bra jakthund, hon gillar mer att äta blåbär.


Idag kommer IDA hem!!! :D VI måste ses imorgon!! :D

My lucky day!

Jag har varit orolig hela maj att jag ska misslyckas med någon kurs, men idag har det visat sig att jag klarat alla kurser, men god marginal också! I 3an tror jag att jag ska satsa på att minst VG i alla ämnen! :D 
Idag hände en till underbar sak!! Jag fick jobb på ICA kvantum här i stan! Så jäkla nice med att få ett bra jobb! Jag sitter bara här och ler, känns så galet bra! 
Jag och Ida ska snart dra och äta middag på MAX, mums. Sen blir det fika på Nodo :)


lucesolare

RSS 2.0