Hemma är en ny plats

Nu har jag sovit två nätter i mitt nya rum, jag börjar sakta men säkert förstå att jag verkligen ska bo här i ett helt år! En underbar känsla! Känns konstigt att säga att jag ska hem när jag ska hit till mitt nya hem, hem är fortfarande Piteå för mig, men jag vänjer nog mig snart. Idag har även Jessica flyttat in och imorgon börjar skolan och jag är så förväntansfull, tror aldrig jag har sett fram emot en skolstart så här mycket!
Nu ska vi dra in till stan för att gå på rixfm festival och äta festivalmat, mums!!

Göteborgare

Nu sitter jag här i mitt rum(den röda ringen är var mitt rum ligger), bara jag som flyttat in än!  Min roomie kommer först på söndag, vilket på ett sätt är bra, för då hinner jag fixa iordning alla mina saker innan hon kommer, eller vi får ju hoppas att jag hinner det iallafall. Det känns kul och spännande att ha flyttat hemifrån, för det har jag ju faktiskt gjort, det har bara inte hunnit sjunka in i huvet än. Imorgon kommer Joakim och Marcus då slipper jag vara ensam ;) 

Nu ska jag äta, duscha och sen åka in till stan för att gå på bio med Sanna, vi ska se "Jag saknar dig"!

Sista dagen på Hammarö

Idag har vi varit in till Karlstad och gått lite på stan, jag gick lös på Stadium och köpte nya träningskläder!
Sen var jag så trött så jag tog en liten tupplur nu mitt på dagen, var skönt att kunna ligga i mammas säng och sova istället för att ligga på en tunn madrass på golvet.
Snart ska vi iväg till mammas kusin och äta middag, har hört att det ska bli grillat, mums ;)

En kort sväng, eller?Massagen var underbar! Efter det njöt vi alla av solen efter gårdagens regnväder, kanske har jag till och med blivit lite brun. Efter det for jag iväg själv en sväng med cykeln, det var tänkt att jag inte skulle åka så långt utan bara cykla en bit för att fota, nu när jag har mätt streckan i efterhand visade sig att jag cyklat 18 km, tummen upp till mig! 

När jag kom tillbaka efter cykelturen(mamma hann till och med efterlysa mig medan jag var ute) var middagen klar, det bjöds på kräftor till förrätt och västerbottenspaj till huvudrätt, mycket gott måste jag säga!


Värmland

Nyheterna är fyllda med regnkaoset som har varit i Göteborgsområdet, känns stabilt. :/
Just nu befinner jag mig ute på Hammarö, utanför Karlstad. Har inte kunnat sitta vid datorn och mitt internet på mobilen är segt, därför inte så mycket inlägg i bloggen. Men det jag har gjort sedan jag åkte hemifrån är att jag har hälsat på mamma kusin i Sunne, sen igår så kom vi hit till Hammarö. På torsdag beger vi oss till Göteborg!
Idag har vi inga större planer, ska på massage om 1 timme, hittade ett ställe som tog 200 kr för 45 min, perfekt!

Sista dagen på jobbet!

Idag jobbade jag min sista dag på kvantum, det var inte en kort dag heller, började 9.00 och slutade 20.15. Men det är skönt att jag kommer få lön nu i augusti och sedan i september också. Jag har trivits jättebra på kvantum, får väl se om jag kommer tillbaka nästa sommar eller om jag söker jobb på ett ICA i göteborg istället ;) Snart ska jag sova, ska upp klockan sex imorgon, för då börjar resan mot Göteborg! Kommer sakna mina underbara vänner i Piteå <3

Nu tester jag om mobilbloggning fungerar :...

Nu tester jag om mobilbloggning fungerar :) just nu håller jag på att packa ihop min dator inför flytten imorgon :)


Blogga via Iphone

På lördag morgon beger jag mig söderut, kommer då inte ha tillgång till någon dator. Min tanke är då om det går att blogga från iphone, jag kan väl troligtvis gå in via safari och blogga på så sätt, men jag skulle vilja ha en app till min iphone som jag kan blogga från. Vet du om det finns någon blogg-app till iphone som funkar för bloggar här på blogg.se?

Jag Saknar dig

Under hösten 2009 var jag statist i filmen Jag saknar dig som spelades in i Piteå. Imorgon är vi statister inbjudna på en förhandsvisning av filmen, tyvärr kan inte jag gå eftersom jag jobbar. Men jag har tänkte att jag får se den på bio i Göteborg istället. I Piteå har den premiär den 13 augusti och i övriga Sverige den 19 Augusti. Trailern är riktigt bra, tror att filmen kommer vara ännu bättre.

baka liten kaka

Nu ska jag sätta igång att baka, jag ska baka kladdkaka(är ju bäst på det ;)) sen ska jag också baka chokladbollar hade jag tänkt, detta är inför ikväll då det ska vara avskedsfest på Olivias stuga med lite vänner. Flyttar om bara 3 dagar typ!

Fram med symaskinen

Jag kände idag att det var dags att ta tag i detta syprojekt som legat sedan jag gick ut 9an, så nu har jag sytt klart klänningen, vet inte riktigt vad jag ska tycka. Gillar den övre delen av klänningen men inte den nedre, men jag har iallafall fått klart den och det är jag nöjd med!

Bildbomb!

Blev så glad när posten kom idag! Mina bilder från fujidirekt hade kommit. Det är en härlig känsla att kunna se bilderna som utskrivna bilder istället för att bara se dem på datorn. Hoppas på att jag kommer kunna sätta upp bilderna på nått sätt i rummet i Göteborg, men det återstår att se. Jessica kanske inte tillåter mig ;)

Natt aktivitet

Idag har jag jobbat kväll, skulle egentligen varit ledig men fick ett extra pass och det tackar jag självklart inte nej till! Blir att jobba hela helgen, får se om det kanske ändå blir utgång imorgon. Har inte varit ut så mycket här i Piteå, måste ju kanske fara en sista gång innan jag flyttar.
Nu ska jag sitta och leta bilder, får framkalla 100 bilder gratis och måste göra det ikväll eller imorgon så att jag hinner få bilderna innan jag flyttar. Tur för mig att jag börjar sent imorgon.

Bridesmaids

Igår var jag och brorsan på bio och såg Bridesmaids. Riktigt rolig film, jag vek mig av skratt några gånger, filmen passade helt klart mig! :)
Idag har jag bara legat ute i solen och försökt bli helt frisk, första dagen som jag inte går på alvedon, jippie! :) Borde vara frisk på torsdag, jag kan ju alltid hoppas.


lucesolare

RSS 2.0