31 augusti

Igår var jag och dela reklam för att få ihop lite pengar, haha jag nästa sprang och leta brevlådor. några stod precis vid dörren och några var ute i skogen, sen missa jag nog någon också. Det var mest för att de håller på att gräva upp hela gatan där! Annars gjorde jag inte så mkt igår, var ute och övningskörde en sväng också :P
Sen så hade jag och Samuel 7 månaders dag igår!<3 tänk att tiden har gått så jäkla fort :)

Idag har jag slutligen betalat för min dator som jag köpte av brorsan, har tagit några veckor bara.. Annars har jag varit på skolan, börjar gå mycket bättre på webbdesignen börjar som förstå lite mer! :)


Ikväll har jag varit på UNF! Vi planera vad vi ska göra under hösten, sen så åt vi bullar och spela kubb! :)
Känner mig duktig som cykla till Öjebyn och halva vägen hem, tog lite snålskjuts resten av vägen ^^

Veckans ord: Köpare, tänk på den dagen du ska sälja!

Det är verkligen nått jag borde tänka på ^^

Nu ska jag se nått som gick på kanal 5, sov gott!

29 augusti

Har nyss kollat på ett avsnitt av "true blood", det är en vampyr serie som jag började se igår när vi var på olivias stuga! ååh det var så grymt kul där, vi bada, såg film, åt tacos, gick ut på promenad m.m.
Jag hade tänkt från början att jag skulle bada, det var ändå 19 grader i vattnet. Fast sen när vi hade åkt ut med båten en bit så ångra jag mig, men när jag skulle gå tillbaka till båten så hade dom åkt iväg, så jag och Anders var tvungna och simma till båten.. Alla hade tydligen jättekul åt mig, för jag ville ju inte bada och botten var så att man sjönk ner 3 dm! Jag tycker det är jävligt äckligt när man sjunker ner sådär, men det var ju inte precis bättre att vi hade på dagen i skolan kollat på alla kryp på naturkunskapen som vi hade hittat dagen innan när vi varit och dragit med hovar i botten av kanalen.. Så samtidigt som jag försökte ta mig till båten så hade jag alla de där krypen i huvudet! Usch..
Tyvärr tog jag ingen bild på hur vardagsrummet i stugan såg ut när vi vakna, men det såg inte vackert ute!

Idag har jag och Ida varit en sväng förbi Jessi också! :) Annars har jag mest varit hemma och sett film med mamma, kände inte riktigt att jag hade orken för att göra något annat.. Men nu har jag iallafall tänkt att gå och sova, eftersom jag mår lite illa och hoppas på att de ska bli bättre om jag gå och lägger mig! Sov så gott!

27 augusti

vad har hänt med mig?!?! Jag är typ glad hela tiden nu! tror de finns dem som tycker jag är lite jobbig när jag är hyper också, men vafan! haha! Jag och Frida kanot på idrotten iallafall, det var skönt för vi tog de grymt lugnt. Sen var det fisksoppa till lunch så vi gick och åt på subland(ungefär som subway fast mycket godare!).

Efter skolan så satt jag och spela lite spel med Olivia och Fanny ute i solen ;) fast vädret har verkligen varit konstigt idag, för typ jättemulet och dimma, sen så varmt och sol och sen så tjock dimma så att man inte ser ett skit.. Menmen, hoppas det blir bra väder imorgon få då ska vi ju till Olivias stuga och sova över och bara ha det mysigt :P eller ja, får väl se vad vi hittar på för bus..

Idag har jag också hunnit vara på bio, såg den nya beck filmen! Jag tycker den var bra, men jag gillar typ alla beck filmer så! :) Innan filmen börja så visa dom trailern till nästa twilight  film, gud vad jag vill se den.. men har lovat mig själv att jag ska läsa boken innan! det är verkligen nått jag ska bli bättre på, att läsa böcker! Jag tycker verkligen om det men det är inte ofta som jag tar mig tid att ligga och läsa en bok innan jag somnar eller någon annan gång heller för den delen.. Så det kan man säga är ett av mina mål i höst att börja läsa fler böcker!

Igår så skulle jag ligga i sängen innan 12, två minuter i låg jag i sängen, så jag klara det! idag har jag tänkt att jag ska ligga i sängen klockan halv tolv, så att jag orkar med en lång dag imorgon! Tror faktiskt jag klara det, har ju faktiskt 30 minuter på mig!

Nu ska jag be Samuel ringa mig, längtar verkligen tills han kommer nästa torsdag! 

26 augusti

det går verkligen bra för mig att gå och lägga mig tidigare, ska då försöka vara i säng innan tolv! Har 25 minuter på mig från och med nu. Då ska jag hinna skriva klart det här blogginlägget, diska undan lite saker, försöka få tag i brorsan, kanske prata med samuel en snabbis, ta ut linser och borsta tänderna m.m! Men det är ju klart jag kommer hinna det eller? det får ni veta imorgon!

Tänkte att jag kan börja med att förklara vad mattestuga är för nått.. Det är dit man kan gå om man behöver hjälp i matte, kemi eller fysik. Jag går dit för att få mer hjälp med kemin. Och det är inte någon stuga mitt ute i skogen som man sitter i utan bara ett vanligt klassrum inne i skolan!

Efter skolan idag for jag och var med Ida, vi såg lite one tree hill och sen så kom hennes systerson Dante, han var så otroligt söt måste jag bara få säga! Efter det så for jag hem och åt, sen kom Ida, Jessi och Olivia till mig! haha, vi var ju helt galna. Jag är typ hyper hela tiden nu för tiden, vilket jag gillar.. Det känns så skönt att verkligen känna att man mår bra! :D

Kolla in det här!

Så dansade vi här hemma hos mig! ^^

Nu ska jag fixa resten godnatt!

250809

Yes, hade sovmorgon idag. Var verkligen skönt! skulle gärna ha haft de en timme till eller så, men det får väl bli en annan dag...

Idag har jag hunnit med ganska mkt, klippte de sista delen av gräset eftersom att de tog så jävla lång tid igår så jag inte blev klar.. sen var de dags för middag när jag kom hem,  broccoligratäng med potatis till, mums! det var faktiskt mkt godare än vad jag trodde ^^

Sen efter middagen så ringde jag till Olivia och fråga om vi skulle fara och träna på step in, till min förvåning så ville hon de. Var verkligen skönt att träna igen, har inte gjort de på väldigt länge eftersom att jag varit sjuk så mkt.. men nu ska de bli ändring på det! Jag och ida ska också börja träna mycket när hon väl blir frisk :)
Kan berätta om mitt och Olivias mål som vi har, det är att gå ner 5 kg till sista oktober. Det är för att jag ska börja må bättre och känna att jag tycker om min kropp. Som ni kanske vet så vred jag knät i julas och detta gjorde att jag inte kunde vara aktiv förren i slutet av maj, då gick jag upp 5-7 kg och vill nu gå ner till samma vikt som förut. Jag strävar inte efter att väga 50 kg, jag strävar efter att nå en vikt som jag mår bättre av!

Jag har även övningskört till coop och så fick jag köpa lite bär så gjorde jag en smootie när jag kom hem, det var verkligen gott! 

Men nu ska jag sova, upp klockan sju imorgon så att jag kommer i tid till mattestugan!

240809

Idag var då skola igen, hade min först webbdesign lektion, det var faktiskt ganska kul. Tror de blir roligare när man lärt sig lite mer :) Har det imorgon också, få se vad jag får lära mig då.. kan kanske sen när jag är tillräckligt bra designa min egen blogg, nog för att Olivia gör de bra, men är alltid roligare att lyckas fixa nått på egen hand, tycker jag!

Hade även kemi idag, vilket inte är mitt starka ämne! Men idag kändes de som att jag verkligen förstod vad som läraren berättade om, kan de vara för att vi fick en ny lärare?!? Tyvärr klarade jag inte Kemi A, men det känns som att de kommer gå mycke bättre nu på kursprovet för jag har verkligen börjat förstå mer bara de senaste dagarna, vilket känns väldigt positivt!

Blev mycket skrivande om skolan idag, men det är för att de faktiskt kändes som en bra dag i skolan! 

Jag måste bara säga en sak, jag och barnsäkra korkar hör verkligen inte ihop... satt ca tio minuter och försökte få upp korken för att kunna hälla bensin i gräsklipparen.. När jag väl skulle klippa gick det väl inte heller så bra, gräset var så högt och gräsklipparen stanna hela tiden, sen började det komma rök också..  Det positiva är att jag äntligen kan klippa igen (efter att gräsklipparen har varit på lagning) för nu kan jag äntligen tjäna lite pengar! 


Idag såg jag en grej i min kalender också, att jag har veckans ord typ så tänkte att jag kunde skriva de här. Några är bara konstiga men några är ganska bra :)

Veckans ord: Hemligheten i affärer är att veta något som ingen annan vet.

230809

Den här helgen har varit riktigt skön, har mest tagit de lugnt och inte gjort något alls.. Eller i fredags så var jag med Olivia hos en av hennes släktingar och hjälpte till när att fota :) 

ååh jag vill ut och övningsköra, fast får se om de blir nåh idag. det beror på om mamma har tid :)

I tisdags så färgade Olle håret på mig tänkte att jag kunde lägga ut en före och en efter bild!

Före
    
Efter! Vad tycks?

Skolstart

Snart är de dags för andra dagen i skolan, och idag börjar också alla lektioner.. lite jobbigt... Men det verkar som att jag ändå går i en bra klass :)

Haha, igår cykla jag, Maria och Ida till renön bara för att få dricka lite vatten ^^ Men det var skönt att komma ut och röra på sig :)

Men nu måste jag göra mig klar för Helena kommer nog snart.. Skriver kanske mer ikväll!

120809

Ska börja med att säga grattis till David, min storebror som fyller 22 år idag! 
Idag så har jag jobbat som vanligt, dagen gick jävligt fort faktiskt. Sen var det direkt in till stan och träffa lite UNFare för att planera lite inför helgen. Så vi gick och åt på torg grillen, åt en kycklingsalla med currydressing fan vad gott det var :)

Just nu sitter jag och prata med Jessi i telefon, mycke mysigt ;) 

Tänkte att jag kunde visa lite bilder från när jag och Samuel var i storforsen.

           


           


Nu ska jag fixa lite grejer innan jag går och sover, god natt!



110809

En till dag på jobbet, fyfan vad trött jag vara där ett tag ^^ fast sen fick jag någon konstig kick så börja jag sjunga och hoppa upp på en bänk.. Tror bara det är jag och Linda som uppskattar våran sång ^^ Nu har vi iallafall jobba igen tid så att vi får sluta tidigare på fredag ;) Då blir det Boden och hålla i en värvarkurs för UNFare från Västernorrland, Västerbotten och Norrbotten det kommer nog bli skoj.

Imorgon ska jag träffa lite UNFare efter jobbet och då  ska vi planera helgen klart :)

Idag har även jag och Olivia hunnit vara ute och fotat, det gick bra tills regnet började ösa ner ^^ Men vi hann få några schyssta bilder eller vad tycker ni?



Nu ska jag börja gå och lägga mig. Sov gott! ;)

100809

Måndag idag, det innebar att börja jobba igen, fast var gode pigg på att jobba så det gick gode så bra.. Jobba till och med 1 timme extra, men då får jag sluta tidigare på fredag :) fast jag är ganska så slut just nu, men snart kommer Ida hit kanske nån mer också.. Då blir det att bara chilla. 

Märker att de inte bara är jag som är trött, brorsan verkar helt utslagen han har somnat här i min säng medans vi såg på tv ^^ Fast jag förstår han, han har typ flytta ut alla grejer ur hans rum idag, han och mamma ska dra till Umeå imorgon med alla saker.. Gode nice att man har två brorsor som flyttar till bra städer, då har man alltid någonstanns att fara.. Får se när de blir att dra till Umeå och shoppa ;D 

Ha en bra kväll ;D

090809

Sitter och ser på "My super sweet 16 UK", vissa är ju verkligen bortskämda. Visst skulle vara kul med en sån där stor fest, men det är där är bara för mkt... Lite kul att kolla på iaf ;P  Fast känns inte så kul att inte kunna vara ute, för jag är typ jättekänslig mot solen, känner typ att de börjar bränna direkt jag går ut, det är för att jag äter mediciner. Bättre de än att jag ska vara sjuk. 

Idag har jag inte gjort så mkt, vart en sväng in till stan och ätit på max, mums säger jag bara ;)
Ska se om jag kan hitta på nått ikväll, känner mig hyfsat kry och de skulle vara skönt att få vara med någon, istället för att bara ligga och softa.. 

Nu ska jag försöka hitta på något att göra :)

Lördag

har vart sjuk nu i några dagar, usch.. det var 4 gången nu under sommaren, men de måste ha vart sista också.. Var till läkaren och fick veta att jag har bihålsinflammation, och någon annan inflammation. Jippie. Nu har jag iaf fått mediciner så att jag ska bli frisk från allt de här, och de verkar faktiskt hjälpa, är mkt piggare nu än vad jag var i torsdags. 
Det är så jobbigt eftersom jag har varit borta två dagar från jobbet, så kommer inte tjäna lika mkt som jag hade tänkt, men det kanske går att jobba igen på nått sätt.. 

Nu hade jag tänkt att jag skulle rensa ut kläder ur min garderob, eftersom att den rasade ihop för någon dag sen och jag har verkligen inte orkar fixa de, så det är väl bästa att få de gjort nu.. Får se hur mycket de blir som går till rödakorset eller nått sånt :P

Ha det bra! :)


lucesolare

RSS 2.0