Huvudstaden imorgon

Tror det var värsta dagen på skolan idag. Var verkligen för trött för att vara i skolan.
Ikväll plugga jag och Jakob lite och sen såg vi Idol, blev sur över hur det slutade idag :P

Imorgon blir det först kemiprov, tror faktiskt att det kommer gå ganska bra :) Sen ska vi till luleå med skolan över dagen, fast jag stannar där eftersom jag ändå ska till sthlm på eftermiddagen. Så kanske blir lite shopping i Luleå! ;)
Ändå nice att jag ska flyga med Jessi ner till sthlm har jag någon att prata med ;)

Så det blir nog inget bloggande i helgen, datorn får stanna hemma ;P

Ha en trevlig helg och sov gott!

Kemiplugg

har typ plugga kemi hela dagen känns det som :P Först på morgonen, sen på hålet, sen har jag plugga hemma också...

har inte så mkt att skriva idag.. Vill bara tacka Ida och Olivia för idag! Ni betyder verkligen<3

Statist!

Kom hem för en timme sen typ, har vart statist till filmen jag saknar dig! ;) Så ni kanske ser mig på bioduken nästa höst ^^ Det var mycket väntan och så, men ändå hyfsat kul :) Ska kolla imorgon om jag fick några bra bilder, så kanske jag lägger ut dom här :)

Nu hade jag tänkt se idol eftersom jag missade det idag. Sen blir det sova eftersom jag tänkte plugga imorgon innan skolan börjar.. Har kemi prov på fredag och det är nog bäst om jag klarar det, vill inte börja kemi B med ett ig.. Så imorgon blir en pluggdag till 100% för mig(eller iallafall till klockan 20.00 då idol börjar).

Nu ska jag se idol, sovgott! ;)

Lumpen nästa?

ska snart sova, är gode trött.. fast blir att läsa lite Twilight innan jag somnar, är på tvåans bok, grymt bra säger jag bara ;D Tycker det är lite kul att det står på baksidan "varning: vansinnigt beroendeframkallande!" det stämmer ganska bra ;)

Idag fick jag hem ett brev om att söka till Lumpen, ska faktiskt göra de! skulle tycka de vara grymt kul att vara på marinen, asså ute på vattnet! Får dock se om man klara alla tester och så som dom har sen... Men jag kan ju alltid försöka :)

Jag har börjat nöta en låt som brorsan la in på min Ipod!
Det här var bästa klippet jag hitta på youtube ;)

låt: Insignificant med Counting Crows



Vad tycker du om låten? ;)
Godnatt

time for bed

ska nog lägga mig och sova snart, eller kolla på någon film iallafall. Måste vara pigg imorgon när det är skola ;)

I helgen har jag gjort lite allt möjligt. I fredags var jag hos Ida i min klass med några andra och vi åt tacos och såg på idol, mycket mysigt ;) Igår blev det att först dela ut reklam, sen klippa gräset en sista gång för att få lite extra pengar. Det är grymt nice för jag får mina pengar till höstlovet då jag är hos samuel så då har jag lite extra pengar ;) Sen har jag även tänkt klippa och färga håret efter lovet, så det blir perfekt med lite pengar ;) 
igår kväll så var förbi hos Olivia, stackarn har ju inte varit med någon på hela veckan. Så det blev att se 17 again för tredje gången, tycker den är bra så det gör inget ;)

Idag har jag iallafall varit i Luleå en sväng för att ha möte med DS. Gick faktiskt grymt bra för oss! ;D
Sen var jag ute och åt med mamma och brorsan, blev lite "sista måltiden" för brorsan. Han ska operera käken imorgon så blir bara flytande föda för han någon vecka? framöver. Tycker riktgit synd om han.. :/
Sen blev det att gå med Fanny och Olivia att rösta i kyrkovalet.. fattade inte så mycke, men det gick säkert bra ;)

Godnatt ;)

Godmorgon!

Heej!

Sitter och kollar på vakna med the voice nu,  jag diggar de faktiskt! Idag är kissie med ^^

Skönt att man har sovmorgon iallafall, ska snart plugga lite innan Helena kommer ner :P

Igår blev det en liten spontan grej, med Olivia och Fanny, vi for och åkte inlines! Gick faktiskt ganska bra, trodde att jag skulle få mer ont i knät.. Jag och Ida måste fara ut och åka någon dag ;D

Nu ska jag plugga lite, sen ska jag till skolan.

GRATTIS TILL MIG!!!

JAAA, lycka i hela kroppen! Jag fick precis ett sms från min lärare i Kemi A att jag hade klarat provet!!!
Jag skrämde till och med Frida med mitt lilla glädjerop!!!!!!



Gud vad jag är glad nu!!!


Nu ska jag fortsätta jobba på webbdesignen! ;D

15 September

just nu sitter jag i skolan, har hål typ en timme till.. Längtar till efter skolan, då ska jag och träna med Ida, är grymt peppad! sen blir det hem snabbt och äta, sen blir det one tree hill och idol med Ida! ;D

Idag har jag gjort kursprovet i Kemi A, tror faktiskt att jag klara det denna gång. Men ska se om jag kan få tag i läraren senare idag, så kanske jag får veta vad jag fick ;)  Det kommer ni få veta senare även om det blev ig :P
Skriver nog ett inlägg ikväll också ;)

Nu ska jag tråka vidare här vi datorn, ha så kul ;)

13 september

är lite trött just nu efter en dag på ikea. Men det är alltid kul att fara dit! Jag själv köpt inte så mkt, förutom ett laptop stöd och ett par skor från skopunkten ;) stackars Olle fick nått med höften så hon fick sitta i rullstol under våran ikea tripp, det var en av de jobbigaste rullstolar jag kört, var så lite luft i däcken..
Vad tycks om skorna jag köpte?

Nu ska jag se lite notting hill som går på TV3, sen ska jag sova.. ska upp vid sju så :P
Godnatt!

11 September

lite dålig uppdatering, har som inte orkat eller haft tid. Men nu sitter jag i skolan och har hål, så då kan jag ju passa på ^^

Igår så plugga jag och sen så var jag ute och övningskörde, första gången på E4an ;)
Idag ska jag och Olle fara till min pappa som bor norr om övertorneå, sen blir det IKEA på söndag ;D

kommer inte på vad jag ska skriva mer, men kanske skriver i nått i helgen ;)

3 September

Har nyss vart och sett film hos Ida! Vi såg taken, grymt bra film ni borde verkligen se den. Ska låta Samuel se den imorgon medans jag är i skolan ;P Han kommer typ klockan 12 inatt, känns jobbigt att vara upp till dess, men det är ju lätt värt det!

Tisdan och Onsdan såg ganska lika ut för mig.. Först till skolan, sen hem klippa gräs och sen träna på gymmet! det är så grymt skönt att träna. Blir nog att fara på söndag också! ;D

Idag så har jag orienterat med Ida på idrotten, fan vad bäst vi är! Tror vi tog typ 15 kontroller ;) Men nu ska jag försöka hålla mig vaken, ska kolla någon film som jag fick av olle! ;)

Sov gott!


lucesolare

RSS 2.0