Samhället behöver nyktra förebilder
Jag är nykterist! Inget jag skäms över nu. Men när jag gick i 7an-8an var det inget jag var stolt över. Ett grupptryck har alltid funnits med och det är något som aldrig kommer försvinna, men jag har lärt mig att stå emot grupptrycket.
Jag tycker det är viktigt med nyktra förebilder, vilket jag har haft. Mina två bröder och mina föräldrar har varit mina stora nyktra förebilder i mitt liv. Det är dem jag kan tacka för att jag är nykter idag, och jag tror speciellt mina bröder, just eftersom de är unga och nyktra. Självklart har fler personer varit nyktra förebilder för mig, många inom UNF, men de har kommit efter att jag blivit en självsäker nykterist.
Jag tror det är viktigt att man har någon förebild som är nykterist. Jag tycker det är jättebra med de offentliga personerna som är nykterister, t.ex. Adam Tensta, Björn Gustafsson, Doreen Månsson.
Det finns även två tjejer som är bland Sveriges största bloggare som är nykterister, det är underbara Clara och Foki! Jag hoppas att fler vågar stå för att de är nykterister, vågar stå emot grupptrycket och att fler träder fram!

Taggar ÅRE!!


Imorgon åker jag till Åre, jag är så grymt peppad, blir kul att träffa alla UNFare. Kommer dock ta lite tid att åka minibuss dit, men det ger mig tid att plugga, jag som nu har blivit en pluggis. Jag verkar ta pluggakrafterna från både Ida och Helena. Men det känns riktigt skönt att jag för en gång skull är positiv till skolan! 

Bilden är från hösten 2008, när jag och Olivia åkte och hälsa på Maria i Gällivare.

220910

Känns som att jag har dragit ner på mitt datorsittande ganska mycket på senaste tiden. Men jag gör så mycket annat just nu, tränar väldigt mycket, enligt mig. Förut träna jag inte alls, nu tränar jag minst 3 ggr i veckan typ. Det blir en liten omställning. I helgen har jag varit hos min pappa, blev att fota lite där. Så tänkte jag kunde bjuda på några bilder :)Girl, you are beautiful!Idag bjuder jag på en bild på Ida, hoppas ni gillar denna snygging! ;D

Nu är mitt hår ljus brunt enligt förpackningen

Som sagt, jag är ljusbrun nu... Eller? 
Är grymt nöjd, tack söt Ida! :D

hårfärgning på G!Snart kommer Ida och färgar håret på mig! ;D

Såg en stjärna falla

Idag har jag nästan inte haft tid att sitta nåh vid datorn, jag har haft skola, träning, sen varit med Olivia :)
När jag cykla hem från Olivia, så såg jag en stjärna falla. Kanske egentligen borde titta mer på vägen än upp i himlen ^^

Snart sovdags


Idag har jag övningskört lite, vi var och hämtade upp brorsan, det är även han som tagit bilden. Nu tror jag att jag ska börja röra mig mot sängen, blir nog att se Idol, eftersom jag missa det pga telefonkö hos SJ.. Tur att man kan se på nätet :)

gaah, hata telefonkö

Just nu sitter jag och bokar en resa, eller ja inte än.. väntar på att få komma fram till telefonisten, jag har just nu plats 22. Det går sakta frammåt..

Praktikplats, check
Igår fick jag praktikplats, jag blev så överlycklig!  Jag ska vara hos en fotograf i Linköping. Så vecka 40 kommer jag bo hos min bror och hans sambo, ååh jag längtar så!

Just nu sitter jag och har foto A, men jag är som klar med det jag ska göra. Nu ska jag försöka komma på vad jag vill ha för tema på mitt extraarbete som jag ska göra. Jag funderar på att typ ha temat kärlek eller glädje. Har du nått tips?


Projektarbete here we go!

Nu har jag och Ida verkligen kommit igång med vårt projektarbete, eller det känns då som det iallafall. Jag är tror verkligen det här kommer bli hur bra som helst! :D

Val-låt som fastnat på hjärnanHitta denna på en väns fb, jävlar vad den sitter på min hjärna nu ^^

Belöning för nykterhet


Idag fick jag min belöning för att jag var nykter under PDOL, jag är alltid nykter, men denna gång blev jag till och med belönad för det. Två biobiljetter fick jag ;)
Så jag säger tack, drogfri exit!

Perfekt för att få den plats man villDet här hitta jag på en rolig sida, här är en länk. Detta är perfekt om man vill paxa en plats. Men jag undrar om någon skulle gå på det, om folk går på det så är det perfekt! ;)

Jag vill välja, men är för liten

Snart är det dags att välja vem som ska styra Sverige de kommande 4 åren. Jag är tyvärr bara 17, så jag får inte rösta i valet, men jag tycker ändå det är kul att göra lite test och se vad jag borde rösta på enligt testerna. Här nedan ser ni mitt resultat. Jag är inte så jätteförvånad. Men jag undrar lite över feministiskt initiativ, jag känner inte alls att det är något jag skulle rösta på.. Miljöpartiet är ett parti som jag skulle kunna tänka mig att rösta på, måste säga att jag verkligen gillar Maria Wetterstrand som är språkrör för miljöpartiet. Men du som är över 18 den 19 september, gå och rösta! :) Här är SVTs & SRs valpejl och valkompassen! Gör testet, så kanske du blir mer säker :)

I miss youRubriken är till en av mina bästa kompisar, jag saknar dig så. Hoppas du blir frisk snart, vill kunna vara med dig och ge dig massor av kramar! Här får du några blommor av mig ;) Älskar dig vännen! <3

Dags att ta tag i dagen


Jag känner att det är dags att jag tar tag i dagen. Har insett att jag inte kan fara ut och springa för jag har så jäkla mycket träningsvärk från igår. Men nu ska jag städa mitt rum, sen ska jag försöka få lite plugg gjort.
Bäst att sätta på bra musik så går nog det här snabbt, jag har ju faktiskt en lista på spotify som heter städmusik ^^

Nattligt inlägg


Denna natt bjuder jag på en bild som jag tog på Ida idag.
Idag har jag varit i skolan, tränat och varit ut till en kompis stuga. Vi har badat, spelat kort och haft de mysigt :)
Ska försöka var duktig imorgon och plugga lite, fara ut och springa och söka något ställe att göra praktik på :)

Vem där?


Jag är som ett barn på julafton, nu har jag börjat leka väldigt mycket i Photoshop, även om det bara är små saker jag gör. Så känner jag att jag lär mig lite i taget, det kommer bli bättre. Jag måste tipsa om en underbart bra sida som jag tar hjälp av, det är www.morderskeppet.se. De gör en massa filmer som man kan titta på för att lära sig mer om att redigera bilder, och filmerna är väldigt lätta att förstå!

En söt Ida

Jag gillar verkligen den här bilden, tycker den är jättesöt! Ikväll har jag varit med Ida, vi såg final av fångarna på fortet och time out. Sen så tog jag även lite bilder på Ida eftersom jag nästan inte har några bilder på henne sen tidigare, skäms...


lucesolare

RSS 2.0