En magisk afton!

Tack vare mycket alvedon, näspray och kortison orkade jag ta mig till PDOL några timmar, jag mår inte toppen idag, men det är söndag vilket gör att jag kan ligga många timmar i sängen ;) Men det helt klart värt det, The Ark var helt underbara och jag är glad att jag fick se dem live innan de lägger av. Nu ska jag mysa ner mig i sängen, och se lite film. Tillbaka till verkligheten och jobb imorgon :)

Sjukling

Skulle egentligen jobbat en massa idag, men istället har jag legat hemma och varit sjuk. Nu på kvällen har jag börjat må bättre, men kan nog vara för alla mediciner som jag proppat i mig. Började nyss hosta och då kände jag att jag hade en bit kvar till att bli frisk igen.. Mitt mål är just nu att somna, men verkar vara ett hopplöst fall. Inte lätt att somna när en helikopter cirkulerar ovanför lägenheten, sen när det är så jäkla varmt i rummet, väntar bara att jag snart ska börja höra hög musik från PDOL. Oj, vilket bittert inlägg. Men postivit då, mina mediciner verkar göra susen, så ska försöka orka ta mig in till stan imorgon för att se då Olivia tävlar i talangjakten :)

Work, work, work!

Känns som att jobba är det enda jag gör just nu, men imorgon är jag ledig! Då ska jag bege mig till Luleå och träffa Theres och hälsa på Heidi som fyller år imorgon. Sen ska jag även ispektera henne och Johans son Liam :) Så min ledig dag är redan fullspäckad. Men det är bra att få jobba, det kommer behövas pengar till hösten.

Duktigt av mig, tog nästan 3 timmar att skriva detta inlägg. Men det är väl så när man blir distraherad.

En minut är alltid lika lång

Om två timmar är det dags för att jobba, tiden kommer nog gå ganska fort fram till dess, det gör den alltid. Även om jag börjar på eftermiddagen så är som hela dagen borta, kan det vara för att jag sover till halv tolv och inte tar vara på dagen. Jag tror inte att jag är den enda som tycker att tiden går fort på sommaren, mitt sista riktiga sommarlov är snart över, men det känns som att det var förra veckan som jag tog studenten. Snart beger jag mig till en annan del av Sverige, nämligen Göteborg. En minut är alltid lika lång, men ibland känns en minut som en timme och ibland som en sekund.

motstå frestelsen

Idag var jag på infomöte inför helgens jobb, jag ska nämligen jobba några timmar i drogfri exit på Piteå Dansar och Ler under fredag natt. Är du mellan 13-17 år och ska på PDOL så borde du verkligen gå ut genom drogfri exit, du tackar väl inte nej till en gratis biobiljett?
Det bjöds på fika på denna infoträff och jag har kommit överens med tre andra kompisar att vi inte ska fika, äta godis, chips eller dricka läsk på en månads tid, jobbiga lägen är när det serveras fika vid sånna här tillfällen, men jag nöjde mig med ett glas vatten*stolt tjej* ;)

Tisdag

Idag tog jag lite sovmorgon, det är ju faktiskt sommarlov. Sedan har jag packat ner porslin inför flytten, snart är det dags, eller kanske inte så snart, men det är faktiskt bara 24 dagar kvar. Känns när men ändå långt bort. Jag är så sjukt tagga för det här med att flytta. Det finns ju även en nackdel med att flytta, jag kommer flytta ca 130 mil så det kommer vara långt hem till vännerna, varför måste Sverige vara så stort?
Nu måste jag dra till jobbet, börjar om 15 min! :)

Jag har ju en blogg...

... som jag aldrig uppdaterar, shame on me!
Mycket saker har hänt sen senast jag skrev, senast jag skrev hade Eric Saade precis kommit trea i ESC. Sedan dess har jag faktiskt sett han live!

  • Jag har också hunnit ta studenten!!!
  • Jag har kommit in på Projekbildaren på Wendelsbergs folkhögskola utanför Göteborg, detta innebär att jag kommer flytta till Göteborg i mitten av augusti!
  • Jag har varit i Åre på UNFs Kongress, awesome!
  • Jag har varit på almedalsveckan på Gotland!
Jag hoppas även på att jag blir bättre på att uppdatera min blogg! :)


lucesolare

RSS 2.0