Onsdag


Var och kolla runt lite på bloggar, då hittade jag den här låten som jag tycker var skön ;)
Nu ska jag laga middag! :)

Palt bara för pitebor

Idag bjöd jag Samuel på nått som han verkligen var tvungen att smaka, palt... haha, han såg lite rädd ut för de vita klumparna som jag la ner i grytan, men när han väl smakade på palten så tyckte han den var god.. men hans mage verkade inte gilla den lika mycket som hans mun ^^

Jag har även försökt att läsa alla kommentarer som jag fick på inlägget om att ungdomar får mest sprit av föräldrarna.. fick väldigt många olika reaktioner på mitt inlägg vilket jag också hade väntat mig... Jag förstår vissa av era tankar.. men det finns mycket som jag också tycker är bullshit! Jag tycker det är för jävligt att man måste ta till spriten för att bli avslappnad och för att ha roligare.. Hur långt kommer ålderna att sjunka? jag vet folk som dricker när de går i 6:an... Det är ju fan sjukt!

Jag har valt att vara en del av lösningen istället för en del av problemet!

 
Jag är verkligen glad att jag har fått växa upp i en familj utan alkohol inblandat, det är något jag vill att mina barn också ska uppleva!  Jag är verkligen glad att jag har fått de möjligheter som jag fått genom att vara medlem i Sveriges bästa organisation, UNF!

Nu ska jag och Samuel se film! :D

Godmorgon

Vaknade ganska tidigt idag, lite jobbigt.. låg och drog mig i typ 20 minuter ;) Snart ska jag äta frukost och sen blir de att fara till skolan... inte taggad för att gå till kl 4 idag!  Men efter skolan så ska vi fara och hämta Samuel! :D:D:D:D
Sen så är det inte så jätte länge kvar till påsk, känns väldigt skönt att få ha ledigt lite.... Justja jag var ju och bowla igår med unf, och vem tror ni vann? joo jag! ;D

Ha en fortsatt trevlig dag :)

Dagens låt!Dagens Låt:
Simple Plan - Save You

Ungdomarna får mest SPRIT av föräldrarna!

Enligt en ny undersökning dricker 9 av 10 gymnasielever alkohol och hälften av dom påstås dricka varje helg! Det här är verkligen sjuka siffror! Och att det till och med visar sig att det är föräldrarna som köper ut mest sprit åt ungdomarna.. Jag undrar verkligen hur man tänker, när man köper ut alkohol åt sitt barn! Jag vet att det är många som tänker att de vet vad deras barn stoppar i sig, och många föräldrar säger att deras barn ändå kommer få tag på sprit! Ju svårare det är att få tag på sprit ju mindre dricker man oftast.. Eftersom det blir en jobbigare process och man orkar inte göra det lika ofta.

En viktig faktor i det hela är också att det inte finns särskilt mycket för ungdomarna att göra på kvällarna, här i Piteå finns det inte särskilt mycket som händer på fredag och lördag kvällar.. Någon gång då och då kan det vara någon konsert eller disco! Jag är med i UNF vilket gör att jag nästan alltid har något och göra om jag vill, men det är helt mitt eget val om jag vill eller inte göra saker.

Jag tycker att någonting måste hända! När man var ett litet barn så var de den roligaste tiden av ens liv, det var också tiden då man inte visste att alkohol existerad!

Alkohol är ett vuxen problem som vi inte kan undgå, agera NU!
Sovmorgon

ooh vad skönt, börjar klockan 12 och slutar 12.50.. Väldigt soft, men dock måste jag och träna hos sjukgymnasten kl 11.15, men känns ändå skönt med sovmorgon! Kändes så underbart att få vakna av sig själv och inte behöva vakna till ljudet alarmet på mobilen. Felet är bara att jag har suttit och segat mig vid datorn nu, så kommer nog inte hinna äta någon frukost, fast jag är ändå inte hungrig så det är lugnt!


lucesolare

RSS 2.0