Torsdag

Har nyss kommit hem från stan, blev att köpa de skorna som är på bilden, jag köpte dock svarta. Kolla på dom igår då jag och Ida var på stan, men kunde inte riktigt bestämma mig då. Men idag bestämde jag mig ;)

Nu ska jag ta en dusch och senare ikväll blir det att jobba, måste bara tänka ut vilken väg jag ska åka dit eftersom att halva stan kommer vara avstängd.

Tack Olivia!

Idag har Olivia gjort en renovering på min blogg, jag är väldigt nöjd! ;) 

Igår när jag var i Luleå så hittade jag typ inget, idag när jag går på stan här i Pite så hittade jag shorts, ett par skor och en mascara ;) Man kanske inte behöver åka till Luleå för lite shopping ;)
Just nu sitter jag och lyssnar på musik, Lars Winnerbäck närmare bestämt. Måste få in lite av hans nya låtar inför i helgen ;)

Renovering

Nu har jag renoverat lite på Nalles blogg. Enjoy! :)
/Olivia

Shoppingdags i Luleå

Snart beger jag mig till Luleå för att shoppa och för att gratta min älskade kusin Heidi ;) Under tiden kanske det kommer komma en ny design här, Olivia ber just nu om mina inloggningsuppgifter, så vi får ju se vad som händer ;)

Fönster shopping

Ska snart dra iväg ner på stan med Maria, idag blir det bara att titta i alla butiker, har verkligen inga pengar.. Och då menar jag inga pengar.. eller okej, jag har 3 kr på kortet och 3 kr i kontanter, så det blir ju ändå 6 kr. Men jag kan ju titta och sen kanske man hittar nått fint som man kan köpa sen när man har lite mer pengar.

Får middagsbesök

Min kära mor for till stugan igår och lämnade mig här ensam i en vecka. Jag börjar bli van att ha en lägenhet för mig själv. Tycker det är tråkigt att äta middag och så själv, men jag har löst problemet. Jag bjuder över brorsan på middag, kanske inte blir varje dag, men några dagar kommer han nog komma och äta här, gratis är ju gott ;) 
Tycker det är kul att laga mat, men inte om det bara är till en själv. Idag blir det kyckling tacos.
Vad är din favorit mat?

Ska jag på hårdrocksfestival?

Nu är det så att lilla Anna har nästan övertalat mig på att följa på Sonisphere festivalen som är i Stockholm den 7 aug, är ändå i Stockholm då och har inga direkta planer. Jag är ganska sugen, men det kostar ganska mycket(just nu 925 kr) och jag är inte så jätterik, plus att musiken är inte det jag lyssnar på mest. Anna har skickat sina favoriter nyss och jag måste ju erkänna att det är bra. Kanske blir det att se Iron Maiden, Alice Cooper mfl i sommar.
Bjuder på en gammal bild då jag hade svart hår ;)

Väckning igen

Idag blev jag väckt igen av jobbet, men det är härligt. Fått jobba 4 dagar denna vecka, och det verka bli mer. Och nått jag kom på nyss är att det är fredag idag, dagarna flyter som bara ihop under sommaren. Jag längtar som till nästa fredag för då får jag lön! Det börjar bli väldigt tomt på kortet just nu, tror jag har ätit för mycket glass.

Sovmorgon

Idag blev jag inte väckt av jobbet, skönt att få sova lite längre än till halv åtta. Men det blir faktiskt att jobba idag också, från 14.00-20.00, det är nice. jag har redan fått jobba en massa extra, skulle egentligen bara jobba två veckor i slutet av juli och början av augusti. Men jag klagar verkligen inte på att få jobba lite extra.

Vad sommarjobbar du med?

Foto: Jakob Granqvist (från när vi var hos min kusin i måndags)

Jobboutfit

Som jag skrev tidigare så tänkte jag lägga upp en bild på min jobboutfit. Dock är det som bara lite av överkroppen och huvudet som är med, men bättre än inget alls i alla fall. Får se om de blir tredje morgon i rad imorgon som det ringer och väcker mig och ber mig jobba. Det är faktiskt ett sätt man kan få bli väckt på, för jobba vill jag ju. Nu ska jag gå och sova så att jag är piggare imorgon än vad jag varit idag.
Gonatt

foto: Jakob Granqvist

Sommarplåga

Har funderat lite fram och tillbaka vad som är året sommarplåga. Visst Sean Banan med skaka rumpa är väl lite sommarplåga, men jag tycker fortfarande inte att den är värsta sommarplågan. Jag kommer faktiskt inte på något vettigt svar till vad som är årets sommarplåga. 
Därför frågar jag er läsar nu, vad är årets sommarplåga?
Bild: FB-festen i Göteborg i maj

Ingen båttur.

Jag som trodde att det skulle bli en lugn förmiddag med Ida ute på havet, men inte det. Jag har jobbat från åtta till typ nu. Men det är ju nice att få lite extra cash. Snart hoppas jag på att mamma kommer hem så att vi kan införskaffa en stol, jobbigt att sitta på en pall.
Senare idag ska jag kanske träffa Olivia, känns som att det var en evighet sen jag såg henne.
Tyvärr har jag ingen bild till detta inlägg. Ska se om jag kan få lite bilder av brorsan, kanske kommer det komma upp en bild på min jobboutfit ;)

Ge mig sol imorgon!

Nu är jag hemma från skogen. Ska börja röra mig mot sängen nu. Jag är som ganska trött, efter att inte ha sovit många timmar natten innan och sen blivit väckt tidigt och jobbat 6 timmar idag. 
Blir inte heller att sova länge imorgon eftersom det blir troligtvis en lite båttur med Ida på dagen. Därför hoppas vi på bra väder och inge regn eller åska! 

Gonatt

Lan


Just nu sitter jag på lan ute i skogen, Storsöder tror jag det heter. Haha, vi har lana tetris, på blip. Just nu sitter vi och bara driver med någon samtidigt som vi spelar yatzy. Jag och Ida ska hem ikväll eftersom att vi inte kan ta oss hem annars.
Jag är så sjukt nöjd över hur mitt rum blev. Lyckades göra klart allt innan jag for och jobba, så det var riktigt nice att komma hem efter jobbet.
Bilderna är tagna med Idas NYA mobil

Skrivbord införskaffat, nu saknas bara en stol

Igår hitta jag ett skrivbord på blocket som några ville GE bort. Och det var ett exakt sådant jag ville ha, tycker jag hade ganska tur! Nu behöver jag bara en stol som jag kan ha till skrivbordet, den måste som vara lätt och smidig, så det blir ingen stor och skön datastol, det får jag verkligen inte plats med. Men det får ju inte heller vara någon oskön stol, har ni något tips?

Inatt och nu på morgonen har jag städat mitt rum, försökt få lite ordning på saker och ting. Här är resultatet

Före

Efter

Vad tycks? :)

Varmt, men man ska ju inte klaga

Nu kan man ju verkligen säga att sommaren har kommit det känns och det syns på min kropp.. har bränt mig lite för mycket. Idag kom jag då ihåg att använda solskyddsfaktor när vi var på Grönan och badade. Snart ska jag, mamma och Jakob åka till Unbyn och hälsa på min kusin och hennes familj :)
Bilden är från i lördags när jag var och titta på lilla Hilda! :)

Första doppet i havet


Idag har jag varit med Anders, Hanna, Johan, Johan, Maria och Sara på Pite havsbad och solat, badat, spelat vollyboll och käkat glass. Jag och Maria var väldigt hurtiga och cyklade dit, men imorgon tror jag det blir någon strand som ligger lite närmare. Har faktiskt en strand bara några hundra meter ifrån mig.
Hoppas jag har blivit lite brunare efter idag ;)

Tillbaka i stan

Har varit och besökt min farmor i Vittangi(by utanför Kiruna) de senaste dagarna. Det var trevligt, men fick faktiskt hemlängtan den sista dagen, väldigt ovanligt för att vara jag. Idag har jag varit och tittat på söt Hilda, dom var och hämtade henne idag.

Här är två bilder på henne :)



Foto: Jakob Granqvist


lucesolare

RSS 2.0