240809

Idag var då skola igen, hade min först webbdesign lektion, det var faktiskt ganska kul. Tror de blir roligare när man lärt sig lite mer :) Har det imorgon också, få se vad jag får lära mig då.. kan kanske sen när jag är tillräckligt bra designa min egen blogg, nog för att Olivia gör de bra, men är alltid roligare att lyckas fixa nått på egen hand, tycker jag!

Hade även kemi idag, vilket inte är mitt starka ämne! Men idag kändes de som att jag verkligen förstod vad som läraren berättade om, kan de vara för att vi fick en ny lärare?!? Tyvärr klarade jag inte Kemi A, men det känns som att de kommer gå mycke bättre nu på kursprovet för jag har verkligen börjat förstå mer bara de senaste dagarna, vilket känns väldigt positivt!

Blev mycket skrivande om skolan idag, men det är för att de faktiskt kändes som en bra dag i skolan! 

Jag måste bara säga en sak, jag och barnsäkra korkar hör verkligen inte ihop... satt ca tio minuter och försökte få upp korken för att kunna hälla bensin i gräsklipparen.. När jag väl skulle klippa gick det väl inte heller så bra, gräset var så högt och gräsklipparen stanna hela tiden, sen började det komma rök också..  Det positiva är att jag äntligen kan klippa igen (efter att gräsklipparen har varit på lagning) för nu kan jag äntligen tjäna lite pengar! 


Idag såg jag en grej i min kalender också, att jag har veckans ord typ så tänkte att jag kunde skriva de här. Några är bara konstiga men några är ganska bra :)

Veckans ord: Hemligheten i affärer är att veta något som ingen annan vet.

Kommentarer
Samuel

Gräsklippare kan vara riktigt jävla onda och speciellt gräs också ;) stackars dig hjärtat!



Kyss

2009-08-24 @ 23:48:06
URL: http://somo.se/blogg
Sten

Kul med webbdesign! Det är definitivt roligare när man designat sin egen blogg/hemsida, jag tror du klarar det alldeles utmärkt med lite träning.



Hoppas allt är fint med dig annars!

2009-08-25 @ 01:52:11
URL: http://hanihatten.com
David

Webbdesign är alltid trevligt, om man även kan lite javascript kan man skapa t ex det här: http://davidg.nu/snake

2009-08-25 @ 11:37:30
URL: http://davidg.nu/snake
Olivia

snygg design :)

2009-08-25 @ 15:15:52
URL: http://oliviawikberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lucesolare

RSS 2.0