27 augusti

vad har hänt med mig?!?! Jag är typ glad hela tiden nu! tror de finns dem som tycker jag är lite jobbig när jag är hyper också, men vafan! haha! Jag och Frida kanot på idrotten iallafall, det var skönt för vi tog de grymt lugnt. Sen var det fisksoppa till lunch så vi gick och åt på subland(ungefär som subway fast mycket godare!).

Efter skolan så satt jag och spela lite spel med Olivia och Fanny ute i solen ;) fast vädret har verkligen varit konstigt idag, för typ jättemulet och dimma, sen så varmt och sol och sen så tjock dimma så att man inte ser ett skit.. Menmen, hoppas det blir bra väder imorgon få då ska vi ju till Olivias stuga och sova över och bara ha det mysigt :P eller ja, får väl se vad vi hittar på för bus..

Idag har jag också hunnit vara på bio, såg den nya beck filmen! Jag tycker den var bra, men jag gillar typ alla beck filmer så! :) Innan filmen börja så visa dom trailern till nästa twilight  film, gud vad jag vill se den.. men har lovat mig själv att jag ska läsa boken innan! det är verkligen nått jag ska bli bättre på, att läsa böcker! Jag tycker verkligen om det men det är inte ofta som jag tar mig tid att ligga och läsa en bok innan jag somnar eller någon annan gång heller för den delen.. Så det kan man säga är ett av mina mål i höst att börja läsa fler böcker!

Igår så skulle jag ligga i sängen innan 12, två minuter i låg jag i sängen, så jag klara det! idag har jag tänkt att jag ska ligga i sängen klockan halv tolv, så att jag orkar med en lång dag imorgon! Tror faktiskt jag klara det, har ju faktiskt 30 minuter på mig!

Nu ska jag be Samuel ringa mig, längtar verkligen tills han kommer nästa torsdag! 

Kommentarer
Samuel

Och jag blir glad av att du e glad! :) Du får vara hur hyper du vill de e helt okej!



Och vet du jag längtar som bara den jag med!



Älskar dig

2009-08-27 @ 23:08:31
URL: http://somo.se/blogg
David

Vi ska se BECK idag :). Linnea du får ta och byta till wordpress.com istället så som t ex. Robert har gjort, http://damberg.wordpress.com. RSS:en här funkar värderlöst så man kan inte använda den fullt ut om man ska läsa dina blogg-inlägg utan måste klicka vidare, det behövs inte på wordpress, http://everydream.blogg.se/index.rss i jämförelse med http://damberg.wordpress.com/feed/

2009-08-28 @ 07:42:33
URL: http://davidg.nu/snake

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lucesolare

RSS 2.0